DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 24°C
Az Bulutlu
Niğde
24°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 21°C
Sal 20°C
Çar 20°C

NİĞDE BELEDİYESİNDEN İŞÇİLERE REKOR ZAM; YÜZDE 71

NİĞDE BELEDİYESİNDEN İŞÇİLERE REKOR ZAM; YÜZDE 71
31.01.2024
83
A+
A-

BAŞKAN ÖZDEMİR: EKİP ARKADAŞLARIMIZ BU ZAMMI SONUNA KADAR HAK ETTİ

Niğde Belediyesi, işçilerin maaşlarına yüzde 71 oranında zam yaptı. İşçiler, rekor zam oranını açıklayan Belediye Başkanı Emrah Özdemir’i omuzlarına alarak sevgi gösterisinde bulundu.

Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Belediyesi Personel A.Ş. bünyesinde görev yapan işçilere 2024 yılı için yapılan maaş artış oranını, Niğde Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıda açıkladı.

Başkan Özdemir; Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, sendika temsilcileri ve belediye personelinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda, hiç kimseyi diğerinden farklı tutmadıklarını belirterek, “Biz bir aileyiz. Hiç kimsenin siyasi görüşüne bakmadık. Hep haktan yana, hukuktan yana olduk” dedi.

Toplantıya alkışlar ve sloganlar eşliğinde giren Belediye Başkanı Emrah Özdemir, “Dönüşen, gelişen ve her geçen gün biraz daha güzelleşen Niğde’miz, belediye hizmetleri açısından parmakla gösterilen bir il haline gelmişse, bunda sizin de çok büyük katkınız var; sizin emeğiniz, alın teriniz var” dedi.

 

BU ZAMMI SONUNA KADAR HAK EDİYORSUNUZ

Belediye işçilerine bu yıl için verilen zam oranını yüzde 71 olarak açıklayan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, “Sizler, gece gündüz demeden, yağmur çamur demeden, bu güzel şehrimize, kıymetli Niğdeli hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisinde oldunuz. Göreve geldiğimiz 2019 yılından bu yana ekip arkadaşlarımızı emeklerinin karşılığını almaları noktasında hep koruduk ve kolladık. Sizlere daha iyi yaşam koşulları sunabilmek için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Bu paraların her kuruşunu hak ediyorsunuz” diye konuştu.

BAŞKAN ÖZDEMİR OMUZLARDA…

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Belediye Başkanı Emrah Özdemir, “Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sizlerle birlikte Niğde’mize en güze hizmetleri sunabilmek için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Başkan Özdemir, konuşmasının ardından belediye işçileri tarafından omuzlara alındı. Yüzde 71 oranındaki artıştan memnuniyet duyduklarını söyleyen işçiler de Belediye Başkanı Emrah Özdemir’e teşekkür etti.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.