DOLAR 32,4752
EURO 34,8856
ALTIN 2.433,53
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 22°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 19°C
Çar 21°C
Per 16°C
Cum 18°C

BAŞKAN ÖZDEMİR’DEN VEFA ZİYARETLERİ

BAŞKAN ÖZDEMİR’DEN VEFA ZİYARETLERİ
04.02.2024
69
A+
A-

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, önceki dönemlerde AK Parti’nin çeşitli kademelerinde görev alan partililere yönelik vefa ziyaretleri gerçekleştirdi.

Önceki dönem milletvekili, belediye başkanı, il başkanı ve merkez ilçe başkanlarını ayrı ayrı ziyaret eden Başkan Özdemir, ziyaret ettiği partililerle seçim çalışmalarına yönelik görüş alışverişinde bulundu.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçim çalışmamaları kapsamında ziyaret turlarına yoğun tempoyla devam ediyor.

Başkan Özdemir, beraberinde İl Başkanı Mustafa Özdemir, İl Genel Meclisi Başkanı Nusret Teksin, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Faruk Baykan, Merkez İlçe Başkanı Hacı Emin Eren, Gençlik Kolları Başkanı Onur Olça ile önceki dönem milletvekili, belediye başkanı, il ve ilçe yöneticilerini ziyaret etti.

 

ÖNCEKİ DÖNEM BELEDİYE, İL VE İLÇE BAŞKANLARINA ZİYARET

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ve beraberindeki heyet önceki dönem belediye başkanı Faruk Akdoğan’ı, il başkanlarından Ömer Kılıç, Nuri Ayduğan, Mahmut Peşin ve Bülent Küçüktuna’yı ve önceki dönem merkez ilçe başkanları Ahmet Erdoğan ve Ayhan Çalkan’ı da ziyaret ederek, yerel seçime dair görüş alışverişinde bulundu.

 

ÖNCEKİ DÖNEM MİLLETVEKİLLERİ İLE İSTİŞARE

Başkan Özdemir, 27. Dönem Niğde Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Selim Gültekin’i işyerinde ziyaret ederken, 27. Dönem Niğde Milletvekili Yavuz Ergun ile de Niğde İl Başkanlığında bir araya gelerek, seçim çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

BAŞKAN ÖZDEMİR’DEN TEŞEKKÜR

Belediye Başkanı Emrah Özdemir, ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, AK Parti’nin başarısındaki en büyük etkenlerden birinin de ‘istişare’ olduğunu belirterek, “Önceki dönemlerde partimizin çeşitli kademelerinde önemli görevlerde bulunan milletvekillerimizi, belediye başkanımızı, il ve merkez ilçe başkanlarımızı, mevcut il yöneticilerimizle ziyaret ettik. Kendilerine bugüne kadar partimize olan katkıları ve şehrimize kazandırdıklarından dolayı ve bundan sonra sunacakları katkılardan dolayı teşekkür edip, 31 Mart Yerel Seçimlerine yönelik değerli görüş ve fikirlerini aldık. Nazik misafirperverliklerinden dolayı her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullardı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.