DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 21°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
21°C
Hafif Yağmurlu
Pts 22°C
Sal 19°C
Çar 21°C
Per 18°C

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ SEÇİMLERDE OLDULÇA İDDİALI

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ SEÇİMLERDE OLDULÇA İDDİALI
19.02.2024
606
A+
A-

Büyük Birlik Partisi Yeşil Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet Turgut seçim bürosu açılışında yaptığı konuşmada Yeşil Gölcük için yapacağı projeleri ve hedeflerini seçmenleriyle paylaştı ve şöyle dedi;

“Sevgili hemşerilerim hepinizi en kalbi duygularımla Yüce Mevla’mın selamıyla selamlıyorum. Benim en nihai amacım, doğup büyüdüğüm, ekmeğini yediğim Yeşil Gölcük beldesini ilçe yapma yolunda ilerleyeceğiz.

Beldemizin ihtiyaçlarını ve beklentilerini dikkate alarak seçim çalışmalarımı hız kesmeden sürdüreceğim ve kazandığım takdirde kasabama en güzel hizmetleri sunacağım.

Öncelikle beldemize kapalı bir pazar alanı, küçük ölçekli de olsa bir sanayi sitesi, gençlik merkezi, spor ve merasim alanları, tarımsal kalkınma kooperatifini daha iyi noktaya getireceğim, en önemlisi Yeşil Gölcük’ü hak ettiği ilçe statüsüne kavuşturmak için çaba göstereceğim.” Dedi.

 

BBP Niğde İl Başkanı Bünyamin Karataş ise, Yeşil Gölcük beldesinin derhal ilçe yapılması gerektiğine dikkat çekti ve; “Yeşil Gölcük beldesine coğrafya, konum ve stratejik olarak baktığımızda burası ilçe olmayı hak eden bir beldedir.

BBP olarak 31 Mart seçimlerinde en iyi neticeyi alacağız. Bu seçimlerde halkımız bize büyük teveccüh gösteriyor.

Adaylarımıza ilgi oldukça fazla. Sizler burada patates üretimi yaparak geçiminizi sağlıyorsunuz. Bizde sizlerin üretmiş olduğunuz patatesin daha iyi değerlendirilmesi adına bu bölgeye patates, nişasta, cips fabrikası, sanayi ürünlerini işleyecek tesislerin kurulmasını sağlayacağız.” Dedi.

 

Yeşil Gölcük beldesinde seçim bürosu açılışında coşkulu bir kalabalık vardı, hatipleri hem alkışlıyor hem de gözlerinin içi gülüyordu.

NİĞDE GENELİNDE İDDİALI ADAYLARIMIZ VAR

Büyük Birlik Partisi Niğde İl Başkanı Bünyamin Karataş, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Büyük Birlik Partisi olarak, halkımızın isteği doğrusunda Niğde genelinde seçimlere katılacağımızı buradan kesin olarak ifade etmek istiyorum.

Özelliklede bazı beldelerde iddialıyız. Halkımızın taktir ettiği belediye başkan adaylarımız, İl Genel Meclis üye adaylarımız ve belde belediye başkan adaylarımız var. Allah’ın izniyle ve halkımızın himmetiyle bu yarışlarda bizde varız diyoruz” dedi.

BBP Niğde İl Başkanı Karataş aday tanıtımında yaptığı konuşmada, “BBP olarak biz öteden beri sorumlu, yol gösterici muhalefet anlayışımızla birlikte vatandaşımıza milletimize hizmet etmeye çalışıyoruz.

31 Mart 2024’teki yerel seçimler için Niğde genelinde iddialı adaylarımız olduğun söylüyorum.

İnşallah adaylarımızın bu seçimlerde ipi göğüsleyeceklerine, yerel seçimlerde başarı kazanacaklarına inanıyorum.

Biz her zaman adaylarımızın yanındayız. Onlarla birlikte kasaba ve ilçelerimize gereken hizmetleri yapacağız. Sorunları çözmeye yönelik her adımı atılacağız, adaylarımızla birlikte, beraber olacağız.

Büyük Birlik Partisi tabii ki Niğde’de yerel anlamda ve il genel meclisinde hem de belediyelerde bu seçimde ciddi bir varlık gösterecek.

Bizde İnşallah Parti olarak, şehrimizle, ilçelerimizle, köylerimizle tespit ettiğimiz eksiklikleri, hazırladığımız projelerle hayata geçirme imkânı bulacağız” dedi.

Karataş. BBP Niğde Çiftlik İlçe Başkanı Hasan Doğruer ile birlikte Divarlı Belediye Başkan Adayı Selahattin Çınar, Azatlı belediye başkan Adayı Yücel Demir, Çamardı, Çiftlik ilçeleri ve ‘Niğde İl Genel Meclis Üyesi adayları Talip Peker ve Cevdet Adıgüzel’i aday gösterdiklerini ifade ettiler.

Büyük Birlik Partisi Niğde’de il genel meclisinde hem de belediyelerde bu seçimde ciddi bir varlık gösterileceğini, ilçe ve köylerdeki eksiklikleri bildiklerini, buna dair hazırladıkları projelerle hayata geçirme imkânı bulacaklarını İfade ettiler.

BBP Çamardı İl genel meclis üyesi adayı Talip Peker ise;

“Vatandaşların beklentilerine çözüm bulmak için tıkanan sistemi zorlayıp açmak için çaba harcayacağım. Ben bu tıkanmayı çözmek için aday oldum” şeklinde konuştu.

Büyük Birlik Partisi Çiftlik İl Genel Meclisi üyesi adayı Cevdet Adıgüzel ise, “Çiftlik ilçesinde yapılması elzem olan ama bir türlü yapılamayan ne varsa yapmak için yola çıktım.

Başaracağımıza inanıyorum. Her zaman halkımızın yanında olduk ve olamaya da devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu.

Bu seçimlerde, bu güne kadar gündeme gelmeyen küçük partilere, vatandalar tarafından ilginin arttığını, dengelerin değişebileceğini, seçimleri “Çantada keklik “ görenlerin işlerinin zor olacağını söyleyenlerin de sayısının arttığını görmekte mümkündür.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.