DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 24°C
Az Bulutlu
Niğde
24°C
Az Bulutlu
Cts 23°C
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 22°C

YENİ NESİL KÜTÜPHANELERE YOĞUN İLGİ

YENİ NESİL KÜTÜPHANELERE YOĞUN İLGİ
21.02.2024
71
A+
A-

ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN ÖZDEMİR’E KÜTÜPHANE TEŞEKKÜRÜ

Niğde Belediyesi’nin son 2 yıl içinde kente kazandırdığı 4 kütüphane, öğrencilerin ve kitapseverlerin ilgi odağı oldu.

Nezih ortamda ders çalışma ve kitap okuma fırsatı bulduklarını belirten öğrenciler, kendilerine sağlanan imkanlardan dolayı Belediye Başkanı Emrah Özdemir’e teşekkür ettiler.

 

2 YILDA 4 KÜTÜPHANE

Niğde Belediyesi, son 2 yılda 1’i çocuk kütüphanesi olmak üzere yeni nesil 4 kütüphaneyi gençlerin, öğrencilerin ve kitapseverlerin hizmetine sundu.

Yaklaşık 2 yıl önce Aşağı Kayabaşı Mahallesi Kızılelma Parkı içinde, KOP İdaresi ile birlikte Çocuk Kütüphanesini açan Niğde Belediyesi, geçtiğimiz yıl Yukarı Kayabaşı Mahallesindeki Başkanlık Ofisinin giriş katını, kütüphaneye dönüştürüp hizmete sunmuştu.

Kent merkezinde tarihi Rum Kilisesini de yeni nesil kütüphane olarak düzenleyen ve geçtiğimiz aylarda açılışını yapan Niğde Belediyesi, son olarak belediye hizmet binasının önünde dördüncü kütüphaneyi de hizmete açmıştı.

Öğrenciler başta olmak üzere toplumun tüm kesimlerine nezih bir ortamda ders çalışma ve kitap okuma fırsatı sunan yeni nesil kütüphanelerde, öğrencilere çay, kahve ve çorba ikramı da yapılıyor.

 

ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN ÖZDEMİR’E TEŞEKKÜR

Niğde Belediyesinin sunduğu kütüphane imkanlarından en iyi şekilde faydalandıklarını söyleyen öğrenciler de kendilerine sunulan imkanlardan dolayı Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’e teşekkür ettiler.

Evde ders çalışmaya odaklamadıklarını söyleyen öğrenciler, Niğde Belediyesi’nin kente kazandırdığı kütüphanelerde daha iyi bir ortamda ders çalışma fırsatı bulduklarını belirterek, “Bize bu imkanları sunduğu için Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz” dediler.

7 GÜN 24 SAAT KÜTÜPHANE HİZMETİ

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir yaptığı açıklamada, son 2 yıl içerisinde Niğde’ye kazandırdıkları 4 kütüphanenin tamamının öğrencilerle ve kitapseverlerle dolup taştığını belirterek, “Kütüphanelerimize gösterilen yoğun ilgi ne kadar isabetli yatırımlar yaptığımızı gösteriyor. Şimdilik gece 24.00’e kadar açık olan kütüphanelerimiz, Ramazan ayından itibaren 24 saat hizmet verecek” dedi.

HER MAHALLEYE KÜTÜPHANE KAZANDIRACAĞIZ

Belediye Başkanı Emrah Özdemir, kısa süre içinde 4 yeni kütüphaneyi daha şehrin farklı noktalarında hizmete açacaklarını belirterek, “Bu alandaki hedefimiz, her mahalleye bir kütüphane kazandırmak olacak” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.