DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 24°C
Az Bulutlu
Niğde
24°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 21°C

BAŞKAN ÖZDEMİR, EDİKLİ, ORHANLI VE HİMMETLİLİLERLE TOPLANTILAR DÜZENLEDİ

BAŞKAN ÖZDEMİR, EDİKLİ, ORHANLI VE HİMMETLİLİLERLE TOPLANTILAR DÜZENLEDİ
28.02.2024
70
A+
A-

“NİĞDE, ANADOLU’NUN PARLAYAN YILDIZI OLACAK”

Niğde Belediye Başkan Emrah Özdemir, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçim çalışmaları kapsamında, kent merkezinde faaliyetlerini sürdüren hemşehri dernekleriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

Hafta sonu Niğde merkezde ikamet eden Edikli, Orhanlı ve Himmetlilerle ayrı ayrı toplantılar düzenleyen Başkan Özdemir’e derneklerin yönetici ve üyeleri yoğun ilgi gösterdi.

5 YILDA 50 YILLIK YATIRIM YAPTIK

Başkan Özdemir hemşehri dernekleriyle düzenledikleri toplantılarda, son 5 yıl içinde Niğde’ye kazandırdıkları yatırımlar ve yeni dönemde hayata geçirecekleri projeleri anlattı. Göreve geldikleri 2019’dan bu yana, 50 yılda yapılamayan hizmetleri Niğde’ye kazandırdıklarını belirten Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Kalesi ve Çevresi Koruma ve Yenileme Projesi, Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi, İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi, Millet Bahçeleri, kütüphaneler, demiryolu üst geçitleri ve kavşaklar başta olmak üzere, Niğde’yi çok sayıda önemli projeyle tanıştırdıklarını anlattı.

Kale Projesi ve Sanayi Projesi’nin yeni dönemde tamamlanacağını ifade eden Başkan Özdemir, projelerin tamamlanmasıyla birlikte hem Niğde Kalesi ve çevresinin hem de Eski Sanayi Sitesi’nin, Niğde’nin cazibe merkezi haline geleceğini vurguladı. Başkan Özdemir, projelerin hem ekonomiye hem de turizme önemli katkı sağlayacağını da vurguladı.

İŞSİZLİK SORUNU BİTECEK

Yeni dönemde Niğde’yi tüm sorunlarından arınmış bir kent haline getirmek için çaba göstereceklerini de anlatan Başkan Özdemir, çoğunluk hissesi Niğde Belediyesine ait olan 2. Organize Sanayi Bölgesinde yatırımcıların faaliyete başlamasıyla birlikte Niğde’de işsizlik diye bir sorunun kalmayacağını, kentin göç veren değil göç alan bir il haline gelerek, ‘büyüyen şehir’ hedeflerine ulaşacaklarını ifade etti.

NİĞDE’Yİ SİZLERLE BİRLİKTE YÖNETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Yeni dönemde de yeni projelerle vatandaşın karşısına çıkacaklarını vurgulayan Başkan Özdemir, “Niğde’ye yatırımları getirirken yine istişareye önem vereceğiz. Niğde’yi yine sizlerle yöneteceğiz. Her zaman olduğu gibi sizlerin istek ve talepleri, görüş ve önerileri doğrultusunda hareket edeceğiz. Niğde’yi Anadolu’nun parlayan yıldızı haline getireceğiz” diye konuştu.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’in hemşehri dernekleriyle farklı mekanlarda ayrı ayrı düzenlediği toplantılara AK Parti İl Başkanı Mustafa Özdemir, Merkez İlçe Başkanı Hacı Mehmet Eren, teşkilat mensupları ve partililer de eşlik etti.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.