DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 24°C
Az Bulutlu
Niğde
24°C
Az Bulutlu
Cts 23°C
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 22°C

ANAVATAN PARTİSİ, SEÇİMDE BAŞKAN ÖZDEMİR’İ DESTEKLEME KARARI ALDI

ANAVATAN PARTİSİ, SEÇİMDE BAŞKAN ÖZDEMİR’İ DESTEKLEME KARARI ALDI
12.03.2024
65
A+
A-

Anavatan Partisi Niğde İl Teşkilatı, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Niğde Belediye Başkanı ve AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Emrah Özdemir’i destekleme kararı aldı.

Anavatan Partisi Niğde İl Başkanı Mustafa Erkul ve teşkilat mensupları, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’i Mavi Köşk Düğün Salonunda ağırladı.

İl Başkanı Erkul, geniş katılımla gerçekleştirilen toplantıda, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Niğde Belediye Başkanı ve AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Emrah Özdemir’i destekleme kararı aldıklarını açıkladı.

EN DOĞRU KARAR

Belediye Başkanı Emrah Özdemir’in 5 yıl içinde Niğde’ye önemli hizmetler kazandırdığını, yeni dönemde de şehrin her yönüyle gelişmesine, kalkınmasına ve büyümesine olanak sağlayacak projeler açıkladığını anımsatan Anavatan Partisi İl Başkanı Mustafa Erkul, “Teşkilatlarımızla yaptığımız değerlendirmede, şehrimizin geleceği açısından, en doğru kararın Belediye Başkanı Emrah Özdemir’i destekleme kararı olduğunu değerlendirdik. 31 Mart’ta AK Parti Belediye Başkan Adayımız Emrah Özdemir’i destekleyeceğiz” dedi.

HERKESE EŞİT MESAFEDE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir de seçimlerde kendisini destekleyeceklerini açıklayan Anavatan Partisi Niğde İl Başkanı Mustafa Erkul ve tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

2019 yılında yapılan seçimi kazandıktan sonra göreve gelir gelmez parti rozetini çıkartarak, toplumun tüm kesimlerine eşit mesafede hizmet politikaları ürettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Emrah Özdemir, “5 yıl boyunda hiç kimsenin, hiçbir kesimin siyasi görüşüne, fikir ve düşüncesine bakmaksızın herkese aynı yakınlıkta olduk. Hizmetlerimizi, projelerimizi Niğde’yi bir bütün olacak şekilde ele alarak hayata geçirdik. Projeleri hayata geçirirken yine siyasi görüşlerine bakmaksızın, vatandaşlarımızın taleplerini, önceliklerini değerlendirerek hizmet ürettik. Yeni dönemde de toplumumuzun tüm kesimlerine yine aynı mesafede olacağız ve Niğde’mize en iyi hizmetleri sunmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Anavatan Partisi Niğde İl Başkanı Mustafa Erkul ve teşkilat mensuplarının, yerel seçimlerde Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’i destekleme kararlarını açıkladıkları toplantıya AK Parti Niğde il Başkanı Mustafa Özdemir, Gençlik Kolları Başkanı Onur Olça, Anavatan Partisi il ve ilçe yöneticileri ile parti üyeleri de katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.