DOLAR 32,5488
EURO 34,9371
ALTIN 2.445,81
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 26°C
Az Bulutlu
Niğde
26°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 23°C
Pts 20°C

Başkan Emrah Özdemir’in Engelliler Haftası Mesajı

Başkan Emrah Özdemir’in Engelliler Haftası Mesajı
07.05.2021
562
A+
A-

Engelliler haftası dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, “Toplumsal hayatta karşılaştığımız en büyük engel sevgisizliktir. Sevgi, emek ve özveriyle aşılmayacak bir engel yoktur. Engellilik olgusu sadece engellileri ve ailelerini değil tüm toplumu ilgilendiren ve hepimiz için ortak çaba gerektiren bir konudur” dedi.

Başkan Özdemir, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Engelli vatandaşlarımızın sosyal hayattan kopmadan, yaşamlarını sürdürmeleri için bir meslek edinip üretken hale gelmesi, sağlık, eğitim, ulaşım ve rehabilitasyon alanları başta olmak üzere tüm taleplerinin karşılanması hepimizin ortak görevidir. Onlara göstereceğimiz ilgi ve problemlerine bulacağımız çözümler, insana ve topluma duyulan saygı ve sevginin en önemli göstergesidir.

Bizler, insanı yaratılmışların en şereflisi olarak gören bir medeniyetin temsilcileri olarak, her konuda engelli kardeşlerimizin yanında yer almaya, onların hayatını kolaylaştırmaya büyük önem veriyoruz.

Engelli kardeşlerimiz, sadece bu hafta değil her zaman aklımızda, fikrimizde ve kalbimizdedirler. Onlara ait her mesele kesinlikle öncelikli meselemiz olmaya devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle Engelliler Haftası’nı kutluyor, engelli kardeşlerimize ve ailelerine huzur, mutluluk ve sağlık dolu bir hayat diliyorum.”

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.