DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 24°C
Az Bulutlu
Niğde
24°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 19°C
Sal 22°C
Çar 21°C

BAŞKAN ÖZDEMİR, EV SAHİBİ OLMA HAYALİ KURANLARIN DÖRT GÖZLE BEKLEDİĞİ MÜJDEYİ NAR MAHALLESİNDE AÇIKLADI

BAŞKAN ÖZDEMİR, EV SAHİBİ OLMA HAYALİ KURANLARIN DÖRT GÖZLE BEKLEDİĞİ MÜJDEYİ NAR MAHALLESİNDE AÇIKLADI
12.03.2024
62
A+
A-

DAR GELİRLİ VATANDAŞLARIMIZI UYGUN FİYATLARLA KONUT SAHİBİ YAPACAĞIZ

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Nar ve Efendibey mahallelerinde hayata geçirecekleri sosyal konut projeleri ile gelir düzeyi düşük olan vatandaşları uygun fiyatlarla ev sahibi yapacaklarını açıkladı.

Belediye Başkanı Emrah Özdemir, ev sahibi olmayı amaçlayan dar gelirli vatandaşların dört gözle beklediği müjdeli haberi, Nar Mahallesi Kalkınma ve Dayanışma Derneği’nin davetlisi olarak katıldığı toplantıda verdi.

 

İKİ BÖLGEYE SOSYAL KONUT PROJELERİ

Dernek üyeleri ve mahalle sakinlerinin yoğun katılımı ile gerçekleşen toplantıda yeni dönemde hayata geçirecekleri projeleri sıralayan Başkan Özdemir, yeni dönemde kentin iki ayrı bölgesinde sosyal konut projelerini hayata geçireceklerini anlattı.

 

DAR GELİRLİYE UYGUN FİYATLARLA KALİTELİ KONUTLAR ÜRETECEĞİZ

Nar Mahallesinde ve Efendibey Mahallesinde, gelir düzeyi düşük olan vatandaşlara yönelik sosyal konutlar üreteceklerini açıklayan Belediye Başkanı Emrah Özdemir, “Kirada oturan, ev sahibi olmak isteyen ve gelir düzeyi düşük olan vatandaşlarımıza, uygun fiyatlarda kaliteli konutlar üreteceğiz. Dar gelirli vatandaşlarımızın da ekonomik olarak fazla zorlanmadan ev sahibi olmalarına olanak sağlayacağız. Onları, uygun fiyatlı, güvenli ve sağlıklı yaşam alanları sunacağız” dedi.

 

NAR VE İLHANLI MAHALLELERİNE YAŞAM MERKEZLERİ VE KÜTÜPHANELER AÇACAĞIZ

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, son 2 yıl içerisinde 4 yeni kütüphanenin açılışını yaptıklarını da hatırlatarak, bu yıl 3 kütüphane daha açacaklarını, nihai hedeflerinin ise tüm mahallelere kütüphane ve yaşam merkezleri kazandırmak olduğunu belirtti.

Nar ve İlhanlı mahallelerinde de kadın yaşam merkezleri ve kütüphaneler açacaklarını kaydeden Belediye Başkanı Emrah Özdemir, geçtiğimiz aralık ayında temeli atılan İlhanlı Mahallesi Gençlik ve Kadın Yaşam Merkezi ve Kütüphanesinin kısa süre içerisinde tamamlanacağını, benzer bir projenin de Nar Mahallesinde hayata geçirileceğini ifade etti.

 

NAR VE İLHANLI’YA BÜYÜK ALTYAPI PROJESİ…

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, dernek üyeleri ve mahalle sakinlerinin sık sık alkışlarla kestiği konuşmasında Nar ve İlhanlı Mahallesinde başlatacakları büyük altyapı çalışmalarına ilişkin detayları da paylaştı.

Başkan Özdemir, Nar ve İlhanlı Mahallelerinde 30 bin metre yağmur suyu hattı ve 10 bin metre kanalizasyon hattının yenileneceğini, bölgede altyapı çalışmalarının ardından yol, kavşak, kaldırım ve çevre düzenlemesi çalışmalarına başlanacağını ifade etti.

Proje ile yağmur suyu hatları ve kanalizasyon hatlarının birbirinden ayrıştırılacağına işaret eden Başkan Özdemir, böylece Nar ve İlhanlı bölgesinde uzun yıllar altyapı sorunu yaşanmayacağını da sözlerine ekledi.

Başkan Özdemir, misafirperverliklerinden dolayı Nar Mahallesi Kalkınma ve Dayanışma Derneğinin başkan, yönetici ve üyeleri ile mahalle sakinlerine de teşekkür etti.

Program hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.