DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 24°C
Az Bulutlu
Niğde
24°C
Az Bulutlu
Cts 23°C
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 21°C

Ayhan Şahenk Vakfı 24 yıldır kesintisiz iftar sofrası kuruyor.

Ayhan Şahenk Vakfı 24 yıldır kesintisiz iftar sofrası kuruyor.
13.03.2024
161
A+
A-

11 Ayın Sultanı Ramazan ayının başlamasıyla birlikte ilk gün Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu öğrenci yemekhanesinde iftar sofrası 24. kez iftar sofrası kuruldu.

İlk gün iftar sofrasına Niğde Valisi Cahit Çelik, Ayhan Şahenk Vakfı Genel Müdürü Zafer Nuri Eraslan,öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Her yıl geleneksel olarak devam eden iftar sofrasında yaklaşık 3 bin kişiye Ramazan Ayı boyunca yemek ikram edilecek. Ramazan ayı boyunca toplam 100 bin kişiye yemek ikramında bulunulacağını belirtildi.

Ayhan Şahenk Vakfı Genel Müdürü Zafer Nuri Eraslan, geleneğin bu yıl da devam ettiğini belirterek, Vakıf olarak vatandaşlara her gün iftar saatinde birbirinden lezzetli menüler ile ikramda bulunacağını söyledi.

Eraslan,51 Haber Gazetesine; “ DOĞUŞ HOLDİNG kurucusu ebedi Onursal başkanımız ve kurucumuz merhum Ayhan Şehenk’ın sağlığında başlattığı ve vefatından sonrada aksatmadan sürdürdükleri geleneksel Ayhan Şahenk iftar soframızın, bugün ilk iftarını yapmış bulunuyoruz. Protokolümüz vatandaşlarımız ve öğrencilerimizle beraber iftarımızı açtık. Ramazan ayı boyunda günlük 3 bin kişiye ve ay boyunca 100 bin hemşehrilerimizi yemek ikramımız olacak.” İfadelerini kullandı.

51 Haber Gazetesi ailesi olarak 24 yıldır kesintisiz olarak kurulan iftar sofrasında Ayhan Şahenk Vakfı Yönetim Kurulu başkanı başta olmak üzere Faik Ferit Şahenk’e ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Filiz Şahenk,Vakfın genel Müdürü Zafer Nuri Eraslana, Doğuş Holding ailesi ve çalışanlarına sonsuz teşşekkür ediyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.