DOLAR 32,4290
EURO 34,8411
ALTIN 2.436,44
BIST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 21°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
21°C
Hafif Yağmurlu
Sal 19°C
Çar 21°C
Per 17°C
Cum 16°C

MAZBATASINI ALAN BAŞKAN ÖZDEMİR’İN USTALIK DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI

MAZBATASINI ALAN BAŞKAN ÖZDEMİR’İN USTALIK DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI
05.04.2024
106
A+
A-

BAŞKAN ÖZDEMİR: “DOĞUP BÜYÜDÜĞÜM BU ŞEHRE BORCUM VAR”

Yeniden Niğde Belediye Başkanlığına seçilen Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Adliyesinde düzenlenen törenle mazbatasını aldı. Belediye binası önünde toplanan coşkulu kalabalığa hitap eden Başkanı Emrah Özdemir, yeni dönemde daha çok çalışacaklarını, Niğde’yi daha yaşanabilir bir şehir haline getireceklerini söyledi.

31 Mart Yerel seçimlerinde, yeniden Niğde Belediye Başkanlığına seçilen Emrah Özdemir, mazbatasını alarak ikinci dönem başkanlık görevine resmen başladı.

Niğde Belediye binası önündeki Şehit Ömer Halisdemir Meydanından düzenlenen törende dualarla yeni görevine başlayan Başkan Özdemir, “bana ikinci kez bu şehre hizmet etme onurunu yaşatan tüm hemşehrilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Şehit Ömer Halisdemir Meydanında toplanan coşkulu kalabalığın alkışları ve sloganları arasında eşi Duygu Özdemir ve çocukları ile meydana gelen Başkan Özdemir, okunan duanın ardından platforma çıkarak teşekkür konuşması yaptı.

2019 yılında göreve geldiklerinde Niğde’ye en iyi hizmeti yapabilmek için yola çıktıklarını anlatan Başkan Özdemir, bu süreçte yaşanan pandemi ve depremlere rağmen Niğde’ye 40 yılda yapılamayan yatırımları kazandırdıklarını belirtti.

Niğde Kalesi ve Sanayi Sitesi gibi devasa projelerin yanı sıra Akkaya Barajı Arıtma Tesisi gibi kütüphaneler ve sosyal yardım projeleri gibi çok sayıda projeyi hayata geçirdiklerini anımsatan Belediye Başkanı Emrah Özdemir, yeni dönemde daha çok çalışacaklarını ve Niğde’yi tüm sorunlarından arındırarak gelecek nesillere daha yaşanabilir bir kent bırakacaklarını vurguladı.

Vatandaşların büyük teveccühleriyle bir kez daha Niğde’ye hizmet etmek için yola çıktıklarını belirten Başkan Özdemir, “Bu mazbatayı gençlerimiz için alıyoruz, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza daha yaşanabilir bir Niğde emanet edebilmek için alıyoruz” diye konuştu.

Bu şehirde doğup büyüyen, üniversite hayata haricinde ömrünün tamamını bu şehirde geçiren ve ticaretini bu şehirde yapan bir belediye başkanı olarak bu şehre borçlu olduğunu söyleyen Başkan Özdemir, “Büyük bir sevda ile bağlı olduğum Niğde’ye borcumuzu ödeme fırsatı verdikleri için tüm hemşehrilerime şükranlarımı arz ediyorum” diye konuştu.

Bundan önce olduğu gibi yeni dönemde de Niğde’yi Niğdelilerle birlikte yöneteceklerini ifade eden Başkan Özdemir, “bundan önce olduğu gibi bundan sonra da gönül kapımız da belediyemizin kapısı da tüm hemşehrilerimize sonuna kadar açık olacak” şeklinde konuştu.

Başkan Özdemir, konuşmasında, “Yorucu bir seçim sürecinde sayın milletvekillerimiz, il ve ilçe yöneticilerimiz, kadın kolları ve gençlik kollarımız başta olmak üzere bizimle yürüyen tüm yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

İkinci kez bu güzel şehre hizmet etme onurunu bize bahşeden kıymetli Niğdeli hemşehrilerime de en derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, konuşmasının ardından kürsüye eşi Duygu Özdemir, çocuklarını ve annesini kürsüye davet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Daha sonra AK Parti İl, ilçe yöneticileri, kadın kolları ve gençlik kolları yöneticileri ile belediye meclis üyeleriyle de hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Özdemir, ikinci dönem belediye başkanlığı görevine resmen başlamış oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.