DOLAR 32,9449
EURO 35,7631
ALTIN 2.529,53
BIST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 26°C
Az Bulutlu
Niğde
26°C
Az Bulutlu
Cts 28°C
Paz 30°C
Pts 29°C
Sal 28°C

NİĞDE BELEDİYESİNDEN ÜNİVERSİTE HAYALİ KURAN GENÇLERE MÜJDE

NİĞDE BELEDİYESİNDEN ÜNİVERSİTE HAYALİ KURAN GENÇLERE MÜJDE
15.05.2024
150
A+
A-

NİĞDE BELEDİYESİ ÜCRETSİZ “ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK KURSU” AÇIYOR

Eğitime değer katan önemli projeleri hayata geçiren Niğde Belediyesi, üniversite hayali kuran gençleri de unutmadı.

Eğitimde fırsat eşitliğini ön planda tutan Niğde Belediyesi, üniversiteye hazırlanan gençler için ücretsiz “Üniversiteye Hazırlık Kursları” düzenleyecek.

KAYITLAR 100. YIL MİLLET KÜTÜPHANESİ’NDE ALINIYOR

Niğde Belediyesi’nin Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte düzenleyeceği kurslara yönelik kayıtlar, 100. Yıl Millet Kütüphanesi’nde alınmaya başladı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nce düzenlenecek olan Üniversiteye Hazırlık Kursları, hafta için her gün 09.00-18.00 saatleri arasında verilecek.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesindeki eğitimciler tarafından verilecek hazırlık kurslarında, Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Fizik, Sosyal Bilimler, Coğrafya ve Biyoloji gibi temel derslerin yanı sıra sınava hazırlıkta eksik konuların tamamlanmasına yönelik ders programları da yer alacak.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, düzenleyecekleri Üniversiteye Hazırlık Kurslarıyla ilgili yaptığı açıklamada, Niğde Belediyesi olarak eğitime ve öğrencilere verdikleri destekleri her yıl artırdıkları gibi eğitime değer katan projeleri de hayata geçirmeye devam ettiklerini anlattı.

EĞİTİMDE FIRSAT EŞİTLİĞİ

Son 4 yıl içerisinde 4 kütüphane açarak, tüm öğrencilerin yeni nesil kütüphanelerde ders çalışmalarına olanak sağladıklarını belirten Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, “Her yıl okullarda ihtiyaç sahibi öğrencilerimize kırtasiye yardımı yapıyoruz. Kütüphanelerimizde imkanı olan ve olmayan tüm gençlerimizin, nezih ortamlarda ders çalışmalarını sağlıyoruz. Şimdi de dershanelere gitme imkanı olmayan öğrencilerimiz için üniversiteye hazırlık kursları açıyoruz” dedi.

Üniversite hazırlık kursu kayıtlarının başladığına dikkati çeken Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, kayıtlar tamamlandıktan sonra üniversite sınavlarının yapılacağı tarihe kadar kursların devam edeceğini de sözlerine ekledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.