NİĞDE SON DAKİKA
BAŞKAN ÖZDEMİR’DEN YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI MESAJI
NİĞDE’DE 2024-2025 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜVENLİK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
KADINLAR GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRİYOR
NİĞDE İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ 33 YENİ DOKTORU MİSAFİR ETTİ
BAŞKAN UĞURLU’DAN ÖĞRENCİLERE TAM DESTEK: KIRTASİYE MALZEMELERİ HAZIR!
NİĞDE VALİLİĞİ VE PAYDAŞLARINDAN YENİ EĞİTİM PROJESİ: DENETİMLİ SERBESTLİKTE MEYVE AĞAÇLARI AŞILAMA VE BUDAMA EĞİTİMİ BAŞLIYOR
NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ’NDE MESAİ DIŞI POLİKLİNİK HİZMETİ DEVAM EDİYOR
NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ’NDEN DOLANDIRICILIK UYARISI
51 HABER GAZETESİ’NDEN YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ZİYARETİ
NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ’NDE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI DOLAYISIYLA KONFERANS DÜZENLENDİ
ANKARA TEMASLARIYLA NİĞDE’DE DEV PROJELER HAYATA GEÇİYOR
ULUKIŞLA BELEDİYE BAŞKANI ALİ UĞURLU’DAN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE DESTEĞİ MÜJDESİ
BAŞHEKİM DOĞAN’A BELEDİYE BAŞKANI EMRAH ÖZDEMİR’DEN ZİYARET
NİĞDE BELEDİYESPOR’DAN COŞKULU SEZON AÇILIŞI
NİĞDE’DE 2024-2025 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SENE BAŞI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
NİĞDE’DE ŞEHİT AİLELERİNE YÖNELİK ÖRNEK SAĞLIK PROJESİ HAYATA GEÇİRİLDİ
NİĞDE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ’NE 33 HEKİM ATANDI
NİĞDE’DE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’NIN 102. YIL DÖNÜMÜ COŞKUYLA KUTLANDI
HAYIRSEVER VATANDAŞ, NİĞDE BELEDİYESİ’NE MOBİL AŞEVİ BAĞIŞLADI
BOR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NE YENİ ŞUBE MÜDÜRÜ ATANDI
DOLAR 33,9762
EURO 37,6709
ALTIN 2.725,36
BIST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde °C
Niğde
°C
°C
°C
°C
°C

BAŞKAN ÖZDEMİR, TERCİH YAPACAK ADAY ÖĞRENCİLERİ NİĞDE’YE DAVET ETTİ

BAŞKAN ÖZDEMİR, TERCİH YAPACAK ADAY ÖĞRENCİLERİ NİĞDE’YE DAVET ETTİ
25.07.2024
73
A+
A-

“ÜNİVERSİTE DÖNEMİNİN DOLU DOLU GEÇMESİ İÇİN NİĞDE’Yİ TERCİH EDİN”

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, 2024 -YKS sonuçlarının açıklanması ve tercih sürecinin başlaması dolayısıyla yaptığı açıklamada, aday öğrencileri Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’ne (NÖHÜ) kayıt yaptırmaya davet etti.

Başkan Özdemir, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nin kurulduğu 1992 yılından bu yana, her yıl yenilenen ve sürekli gelişen bir üniversite olmasının yanında, son yıllarda akademik başarılarıyla da dikkatleri üçerine çeken bir bilim yuvası olduğunu vurguladı.

YURT SORUNU YOK

Niğde’de Kredi Yurtlar Kurumu yurtlarının sayısın, diğer pek çok ilden daha fazla olduğunu ve Niğde’nin nüfusa oranla en çok yurt kapasitesi olan iller arasında yer aldığını belirten Belediye Başkanı Emrah Özdemir, “Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’ni tercih eden hiçbir öğrenci yurtlar konusunda açıkta kalmıyor. Geçen yıl ve önceki yıllarda KYK yurtlarında kalmayı tercih eden öğrencilerin tamamına yakını yurtlara yerleştirildi” dedi.

ÜNİVERSİTE ŞEHRİ

Medeniyetlerin yaşatıldığı şehir Niğde’nin aynı zamanda huzurlu bir kent olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Emrah Özdemir, “Hayatlarının en önemli dönüm noktası olan yükseköğrenim dönemini Niğde’de tamamlamak isteyen gençlerimizin, üniversite hayatlarını dolu dolu geçirmelerine katkı sağlamak için Niğde Belediyesi olarak biz de tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de gençlerimize yönelik proje ve yatırımlar ile sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerimiz artarak devam edecek. Son 4 yıl içerisinde 4 yeni nesil kütüphaneyi gençlerimize kazandırdığımız kentimizde, sportif tesislerin sayısını da her geçen yıl artırıyoruz. Konserler, festivaller, tiyatro gösterileri ve diğer etkinliklerimizle Niğde’mizin bir üniversite şehri olması noktasındaki çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.

MİSAFİR ÖĞRENCİLER NİĞDE’DE YABANCILIK ÇEKMİYOR…

Üniversite eğitimi almak için başka şehirlerden gelen gençlerin, Niğde’de yabancılık hissetmeyeceklerine vurgu yapan Başkan Özdemir, “Üniversite eğitimlerini tamamlayıp memleketlerine dönen gençlerimizin, ‘Fahri Niğdeli’ olarak, bu kadim şehrin; tarihi, turistik ve doğal güzelliklerini, gittikleri yerlerde anlatıyor olmalarından da büyük mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

TERCİH LİSTESİNİN LİSTENİN EN TEPESİNE NİĞDE’Yİ YAZIN

Gençlere yükseköğrenim hayatlarında başarı dileyen Başkan Özdemir, tercih yapacak öğrencilere, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’ni, tercih sıralamasının en üstüne yazmaları çağrısını yineledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.