DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 24°C
Az Bulutlu
Niğde
24°C
Az Bulutlu
Cts 23°C
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 21°C

Niğde’ye Yeni Kültür ve Turizm Müdürü

Niğde’ye Yeni Kültür ve Turizm Müdürü
07.11.2023
340
A+
A-

Niğde Kültür ve Turizm Müdürü değişti

 

Niğde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne Elif Belkıs Baştürk Atandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bazı bakanlık ve kurumlara ilişkin atama ve görevden alma kararları bugünkü Resmi Gazete’de yayımlandı.
Yayımlanan karara göre, Niğde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine Mardin İl Kültür ve Turizm Müdürü Elif Belkıs Baştürk atandı.
Elif Belkıs Baştürk kimdir

Ankara’da dünyaya gelen Elif Belkıs BAŞTÜRK  Lisans eğitimlerini sırasıyla Ankara Üniversitesi 19 Mayıs Spor Akademisi, Anadolu Üniversitesi Sosyoloji  ve Sosyal Hizmetler bölümlerini tamamlamış  ve yüksek lisansını da 2012 yılında Çankaya Üniversitesi’nde Eğitimde İnsan Kaynakları ve Organisazyon üzerine yapmıştır. Halen Anadolu Üniversitesi Kültürel Miras ve Turizm bölümünde lisans eğitimine de devam etmektedir.

1985 yılında Milli Eğitim Bakanlığında başlayan kamu kariyeri boyunca Milli Eğitim Bakanlığında öğretmenlik, okul müdür yardımcılıkları ve şube müdürlükleri görevlerinde bulunmuştur. 2012 yılında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında yeni görevine başlayan BAŞTÜRK, sırasıyla Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ankara 2. Konukevi Müdürlüğü,Gicik Huzur evi  Müdürlüğü,Ankara İl Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü görevlerini yürütmüştür.

2022 Yılı Mart ayında 2022/61 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararı ile Mardin İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak 04.11.2023 tarihinde Cumhurbaşkanımız tensipleri ile Niğde Kültür ve Turizm İl Müdürü  olarak atanmıştır.

Bir erkek bir kız çocuk sahibi olan BAŞTÜRK İngilizce bilmektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.