NİĞDE SON DAKİKA
VALİ AKMEŞE, 807 POLİS ADAYINA İLK DERSİ VERDİ
VALİ AKMEŞE ÇİFTLİK’TE YERLİ VE MİLLİ PATATES HASADINA KATILDI
ZEMBİLLİ VE EMİNÜDDİN AKSARAY’İ GİBİ HAKKIN EMRİNİ SÖYLEYEN YİĞİT TUNUSLU BAŞ MÜFTÜ!
BAŞKAN ÖZDEMİR ÖZBELDE MEVKİİNDE ALTYAPI ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ
FATİH ERİÇ, BOR TİCARET VE SANAYİ ODASI MECLİS ÜYELİĞİNE SEÇİLDİ
TİGAD GENEL BAŞKANI OKAN GEÇGEL’DEN 21 EKİM GAZETECİLER BAYRAMI MESAJI: “BASINDAN TASARRUF OLMAZ, GAZETECİLERİN EMEĞİ GÖRMEZDEN GELİNEMEZ!”
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANI PROF. DR. YELİZ AKKUŞ’A ZİYARET
BAŞKAN ÖZDEMİR, NİĞDE’NİN TÜM MUHTARLARIYLA HORANTA KAYARDI’DA BİR ARAYA GELDİ
NİĞDE’DEN YETİŞEN CERRAH, ANNESİNİN AORT AMELİYATINI YAPTI
BOR TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDA NURETTİN ERİÇ GÜVEN TAZELEDİ
BAŞKAN UĞURLU, ENERJİ KENTLERİ BİRLİĞİ TOPLANTISINDA ULUKIŞLA’YI TEMSİL ETTİ
NİĞDE ÇUF ÇUF SESİNE HASRET KALDI!
NÖHÜ MİMARLIK FAKÜLTESİNDEN MESLEKİ GELİŞİME ÖNEMLİ KATKI
BİLGİSAYAR VE BİLİŞİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANI PROF. DR. ALPER AYTEKİN’E ZİYARET
BOR GARNİZON KOMUTANI EMRE ÇELİK, VALİ AKMEŞE’Yİ ZİYARET ETTİ
VALİ AKMEŞE’DEN MUHTARLARA TEŞEKKÜR
ULUKIŞLA’DA 1. ŞEKERPINARI ŞİİR ŞÖLENİ DÜZENLENDİ
VALİ AKMEŞE’DEN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI
CALMİO’DAN NİĞDE BELEDİYESPOR’A 500 BİN TL’LİK ANLAMLI DESTEK
VALİ AKMEŞE ALTUNHİSAR’DA PATATES HASADINA KATILDI
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde °C
Niğde
°C
°C
°C
°C
°C

NİĞDE’DE 75. YIL CADDESİ’NDE ASFALT SERİMİ BAŞLADI

NİĞDE’DE 75. YIL CADDESİ’NDE ASFALT SERİMİ BAŞLADI
14.11.2025
1.368
A+
A-

ALTYAPISI TAMAMLANAN 75. YIL CADDESİ’NDE ASFALT SERİMİ BAŞLADI

Niğde Belediyesi, kentin önemli arterlerinden biri olan 75. Yıl Caddesi’nde, tüm altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından beklenen üstyapı ve asfalt serim işlemlerine başladı. Caddenin modern bir görünüme kavuşması için ekipler yoğun bir tempoyla çalışıyor.

Niğde’de kent estetiğini ve ulaşım konforunu artırmak amacıyla başlatılan kapsamlı çalışmalar 75. Yıl Caddesi’nde son aşamaya geldi. Uzun bir süredir devam eden ve bölge sakinlerinin sabırla beklediği altyapı yenileme süreci başarıyla noktalandı.

ÖNCE ALTYAPI, SONRA KONFOR

Üstyapı çalışmalarına geçilmeden önce caddenin gelecekte tekrar kazılmaması için tüm altyapı hatları titizlikle yenilendi. Projede yağmur suyu hatları, kanalizasyon şebekesi ve içme suyu hatları tamamen yenilenerek caddenin altyapısı sorunsuz ve modern bir hale getirildi.

KOORDİNASYON TAMAMLANDI, ÜSTYAPI İÇİN ENGEL KALMADI

Asfaltlama işlemine geçilmesinin daha önce planlandığını, ancak bölgedeki diğer kritik altyapı sağlayıcılarının çalışmalarının beklendiğini belirtildi. Elektrik kablolarını yer altına alma işlemleri, telefon ve internet hat çalışmaları ve doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, üstyapı çalışmalarının önündeki son engeller de kalkmış oldu.

Tüm kurumların koordineli çalışmasının ardından, altyapısı tamamen bitirilen 75. Yıl Caddesi’nde sıcak asfalt serim işlemine hızla başlandı.

“ÇÜNKÜ; NİĞDE’YE DEĞER”

Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte 75. Yıl Caddesi, sadece yeni bir asfalta kavuşmakla kalmayacak; Niğde’ye yakışır, baştan sona yenilenmiş modern bir kimliğe bürünecek.

Yeni asfalt sayesinde sürücüler için trafik akışı hızlanacak, araç konforu ve yol güvenliği önemli ölçüde artacak. Ayrıca, yenilenen altyapı (yağmur suyu ve kanalizasyon) sayesinde kışın yaşanan su birikintisi ve yazın oluşan toz sorunu tamamen ortadan kalkacak.

default

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.