NESOB BAŞKANI YEŞİL VE ODA BAŞKANLARINDAN ALTUNHİSAR’A ZİYARET
Niğde Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Alim Yeşil ve bazı oda başkanları, Altunhisar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nusret Durak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Niğde Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (NESOB) Başkanı Alim Yeşil, Niğde Marangozlar Odası Başkanı Mustafa Yıldırım, Niğde Sobacılar Odası Başkanı Erdal Demiray, Bor Demirciler Odası Başkanı Ethem Bozdoğan, Bor Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hasan Hüseyin Cengiz, Bor Gıda Maddeleri Odası Başkanı Tamer Çiftçibaşı, Bor Kahveciler Odası Başkanı Şaban Arıkan ve Bor Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Kadir Yalçın ile birlikte Altunhisar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nusret Durak’ı ziyaret etti.
Gerçekleştirilen hayırlı olsun ziyaretinde oda başkanları, Başkan Nusret Durak’a görevinde başarılar dileyerek esnaf teşkilatının birlik ve dayanışma içerisinde çalışmasının önemine vurgu yaptı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nusret Durak, nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri dolayısıyla NESOB Başkanı Alim Yeşil ile oda başkanlarına teşekkür etti.