NİĞDE’NİN GELECEĞİ ANKARA’DA MASAYA YATIRILDI
AK Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ı Niğde heyetiyle birlikte ziyaret etti. Görüşmede Niğde’nin devam eden projeleri ve geleceğe yönelik yatırımlar ele alındı.
AK Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ı ziyaret ederek Niğde’nin gelişimi için önemli bir görüşme gerçekleştirdi. Ankara’da yapılan ziyarete Niğde Valisi Nedim Akmeşe, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ve AK Parti Niğde İl Başkanı Hacı Mehmet Eren de katıldı.
Gerçekleşen görüşmede Niğde’de yürütülen projeler, planlanan yatırımlar ve şehrin geleceğine yönelik kalkınma hedefleri kapsamlı şekilde değerlendirildi. Heyet, kadim şehir Niğde’nin sahip olduğu potansiyelin daha da güçlenmesi için atılacak adımlar üzerine fikir alışverişinde bulundu.
Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Niğde’nin gelişimine katkı sağlayacak çalışmaların her zaman öncelikleri olduğunu belirterek Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın gösterdiği yakın ilgi ve destekten dolayı teşekkür etti.
Ziyaretin, Niğde’nin ekonomik, sosyal ve altyapı alanlarında daha güçlü bir geleceğe hazırlanması adına önemli bir istişare niteliği taşıdığı ifade edildi. Niğde heyetinin Ankara’da yürüttüğü bu temasın, şehrin kalkınmasına yönelik yeni adımlara zemin hazırlaması bekleniyor.