DOLAR 32,4563
EURO 34,8688
ALTIN 2.443,33
BIST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 21°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
21°C
Hafif Yağmurlu
Sal 19°C
Çar 21°C
Per 17°C
Cum 16°C

ERDOĞAN’IN AKSARAY’IN 21 YILLIK TAM DESTEĞİNE CEVABI 19 YILLIK SÖZÜ DEMİRYOLUNUN İHALESİ OLMALI!!!

06.06.2023
324
A+
A-

ERDOĞAN’IN AKSARAY’IN 21 YILLIK TAM DESTEĞİNE CEVABI 19 YILLIK SÖZÜ DEMİRYOLUNUN İHALESİ OLMALI!!!
28.dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı 1. 2. Turunda da siyasetçilerin yaptıkları fili çalışma ile birlikte evvel Allah(c.c.) bu konuda dua eden milletimizle birlikte yeryüzündeki ümmetle mazlum ve mağdurlarında dileğinin kabul edilmesinin somut kanıtı olan seçimin ardından Cumartesi günü açıklanan milletimizle birlikte ümmetle mazlumlarla mağdurlarında umudu olan bu gün Türkiye Yüzyılının başlangıcı içen Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılacak ilk Bakanlar Kurulu toplantısı ve bu toplantıyı yapacak yeni kabine vatanımızla milletimize ve bize umut bağlayan mazlum ve mağdurlara da hayırlı olsun.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve yeni kabinesini milletimizin kahır ek serisiyle birlikte tebrik ediyorum.
1950’den 2002’ye ve o tarihten günümüze kadar her sandığa gidildiğinde olduğu gibi milletimizin ve bize umut bağlayanlar içinde İnşa edilecek Türk Yüzyılında başlangıcını yapacak yeni dönemde de birlik ile dirlikten yana olmasını Cumhur ittifakına 3 vekil ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a %75’in üstünde destekle kanıtlayan Aksaray’ınızda hakkı olan, fakat şimdiye kadar maalesef alınamayan hizmetlere bir an önce kavuşturulması tüm hemşerilerimiz inde haklı beklentisidir.!!!
21 YIL BOYUNCA YAPILAN TÜM GENEL VE MAHALLİ SEÇİMLERLE REFERANDUMLARDA ERDOĞAN’I DESTEKLEDİK!
2002’deki Milletvekili seçiminde 4 vekilin 4’ünüde Ak Parti’ye veren Aksaraylı seçmen o günden Cumhurbaşkanlığı 2. turu da dahil Türkiye geneli ile kıyaslandığında 21’da yapılan tüm genel ile mahalli seçimlerle referandumlarda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve onun şahsında Ak Partiye verdiği yüksek desteğin karşılığını hükümet tarafından verilen sözlerin tutulmaması da dahil hakkı olanı maalesef şimdiye kadar alamadı.!!!
SİYASET HİZMET SANATIYSA AKSARAY BAŞTA BAKANLIK VERLENLER OLMAK ÜZERE TAMAMINDAN FAZLA HİZMETİ HAK ETMESİNE RAĞMEN DEMİRYOLU BAŞTA OLMAK ÜZERE SÖZ VERİLEN HİZMETLERİ BİLE 19 YILDA ALAMADI!!!
Aksaray’ın 21 yıllık ful desteğine rağmen 7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinden sonra kurulan geçici hükümette verilen bakanlıklar dışında şimdiye kadar bakanlık verilmemesini ve verilen diğer iki önemli sözü ardından ise Aksaray’ın son desteği ile ikisi Ak Partiden, üçüncüsü ise MHP’den Meclise gönderilen vekillere rağmen bunun karşılığını alamamasının ardından ise bakanlık verilen iller ile Aksaray’ın desteğinin analizini birlikte yapalım.
Başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere o günden şimdiye kadar görev yapan Başbakanlar ve Bakanlar ile Genel Müdürler tarafından defalarca tekrarlanmasına rağmen tutulmayan sözlerin en önemlisi gerçekleştirildiğinde Aksaray’ın coğrafi konum nedeni ile bölgeye hizmet edecek olan ÇED ve Etüt Projesi tamamlanan 2017’de DPT yatırım programına alınan Aksaray-Ulukışla Demiryolu, ikincisi ise havalimanıdır.
Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın memleketi Bingöl’den Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçiminde %68.08 destek sağlanırken Aksaray’ın desteği %75.38 oldu.
Kabinede Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş,İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat’a bakanlık verilen komşu ve kardeşimiz ve ağabeyimiz olan Konya’mızın desteği Aksaray‘ın 3 puan altında %72.99 oldu.
Komşu ve kardeş Kayserimiz ’in desteği % 67.89’la bizden 7 puan az olmasına rağmen Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki oldu.
Cumhurbaşkanlığı seçiminde %42.65 oy veren Antalya’dan bizim oyumuz 32 puan fazla olmasına rağmen Mehmet Nuri Ersoy’un Kültür ve Turizm Bakanlığı devam ediyor.
Bizden %58 daha az oy verilen Batman’ın %31.94 oyuna rağmen Mehmet Şimşek Hazine ve Maliye bakanı oldu.
%68.89’li oyu ile Aksaray’dan 6 puan daha az destek veren Trabzon’a Abdulkadir Uraloğlu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olurken, Alparslan Bayraktar ise Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı oldu
Bizden 1 puana yakın yüksek destekle %75.86 veren Rize’ye Osman Aşkın Bak’a Gençlik ve Spor Bakanlığı verildi.
Aksaray’dan 5 puan civarında % 69.73 destek veren Kastamonu’dan İbrahim Yumaklı Tarım ve Orman Bakanı oldu.
%60 destekle bizden %15.8 daha az destek veren Bartın’dan Yılmaz Tunç Adalet Bakanı oldu.
Aksaray ilinde %40 daha az yani %34.76 oy veren Mardin’den Vedat Işıkhan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı oldu.
%42.32’lik oyu ile bizden %33 daha az oy eren Ardahan’dan Yaşar Güler Milli Savunma Bakanı oldu.
Bizden %2 daha az destekle %73.56 oy veren Dadaşlar diyarı Erzurum’dan Yusuf Tekin Milli Eğitim Bakanı oldu.
%48.22’li desteğiyle İstanbul Aksaray’ın 26 puan gerisinde olmasına rağmen Mehmet Fatih Kacır Sanayi ve Teknoloji Bakanı oldu.
%48.77’lik oyuyla Aksaray ilinden 26 puan daha az oy veren başkent Ankara’dan ise Hakan Fidan Dış İşleri Bakanı oldu.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AKSARAY’IN ŞAHSINA VE AK PARTİYE 21 YIL BOYUNCA ARALIKSIZ VERDİĞİ TAM DESTEĞİ EN KISA ZAMANDA BİTİŞ TARİHİ BELLİ OLACAK ŞEKİLDE AKSARAY-ULUKIŞLA DEMİRYOLU İHALESİYLE TAÇLANDIRMALI
2002 Genel Seçimlerinden başlayarak Aksaraylıların Cumhurbaşkanı Erdoğan ve şahsında Ak Partiye verdiği desteğin karşılığında Grup Başkan Vekilliği verilen fakat bu makamı ile kıyaslandığında ilimize gereken hizmetleri getiremediğini bizzat kendisine defalarca belirttiğim İlknur İnceöz’e bu makamın verilmesi dışında 21 yıldır aralıksız olarak verilen destek ancak ve ancak zaman geçirilmeden telafi edilmeli.
Bunun için ise zaman geçirilmeden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla bitim tarihide belli olacak şekilde bizzat kendisinin ve hükümetin 19 yıllık sözü olan Aksaray-Ulukışla Demiryolunun ihalesinin yapılması ve ortalama 5 yıl içinde hizmete açılacak havalimanın planlanmasıyla hemşerilerimizin bu sevgisinin karşılığı verilebilir.
Gerekenin zaman geçirilmeden gerçekleştirilmesi dileğiyle.
Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.