NİĞDE BELEDİYESİ’NDEN BAYRAMDA KESİNTİSİZ HİZMET
Niğde Belediyesi, vatandaşların huzurlu, güvenli ve rahat bir bayram geçirebilmesi adına tüm hazırlıklarını tamamlayarak bayram süresince uygulanacak çalışma programını netleştirdi. Yapılan planlama doğrultusunda; bayram tatili boyunca ulaşımdan sosyal tesislere, veznelerden acil müdahale ekiplerine kadar tüm birimlerde kesintisiz mesai yürütülecek.
Çevre Dostu Elektrikli Araçlar Bayramda Ücretsiz
Şehir içi ulaşımı kolaylaştırmak ve bayram ziyaretlerine destek olmak amacıyla Niğde Belediyesi’ne ait yüzde yüz elektrikli araçlar bayram süresince ücretsiz ulaşım sağlayacak. Belirlenen takvime göre elektrikli araçlar; 25 ve 26 Mayıs tarihlerinde 08.30- 17.30, bayramın birinci gününde sabah 06.30- 17.30, bayramın diğer günleri olan 28, 29 ve 30 Mayıs tarihlerinde ise yine 08.30- 17.30 saatleri arasında seferlerine devam edecek.
Belediye Vezneleri Ve Saha Ekipleri Görev Başında
Hizmetlerin aksamaması adına belediye hizmet binası içindeki vezneler mesai saatlerinde açık kalırken; Köy Terminali veznesi sadece kredi kartı işlemleri için, Yaş Sebze Meyve Hali veznesi ise hem nakit hem kredi kartı işlemleri için 7/24 kesintisiz hizmet verecek. Bayramın sorunsuz geçmesi amacıyla ilaçlama, kurban yakalama ve sahipsiz hayvan bakım ekipleri de sahada aktif olarak görev yapacak. Vatandaşlar, bayram süresince her türlü istek, öneri ve şikayetlerini iletmek üzere 444 51 01 numaralı Niğde Belediyesi Çağrı Merkezi’ne 7 gün 24 saat boyunca ulaşabilecek.
Kütüphaneler Ve Bedesten Kent Müzesi’nde Bayram Düzenlemesi
Niğde Belediyesi bünyesinde hizmet veren tüm kütüphaneler ile Bedesten Kent Müzesi, bayramın birinci ve ikinci günleri ziyarete kapalı olacak. Kültür, sanat ve eğitim alanları, 29 Mayıs Cuma günü itibarıyla kapılarını yeniden açarak normal çalışma düzenine geri dönecek.
Sosyal Tesisler Ve Mesire Alanlarının Çalışma Takvimi
Vatandaşların uğrak noktası olan sosyal tesisler ile mesire alanlarının bayram çalışma programı da belirlendi. Tabal Gastronomi Evi, bayramın birinci ve ikinci günü hizmet vermeyecek. Horanta Yaşam Merkezi, Bi Nefes Kafe, Gebere Barajı Mesire Alanı ve Kent Ormanı ise sadece bayramın birinci günü kapalı kalacak; bayramın ikinci gününden itibaren konuklarını ağırlamayı sürdürecek.