ÇETİN ADEM BOR ÖĞRETMENEVİ’NDE GÖREVE BAŞLADI
Niğde sevdalısı hemşehrimiz, eğitimci ve yönetici Çetin Adem, Bor Öğretmenevi’nde Müdür Yardımcısı olarak görevine başladı.
1983 yılında Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Kemerhisar Kasabası’nda dünyaya gelen Çetin Adem, ilk ve orta öğrenimini Niğde’de tamamladı. İlkokulu Kemerhisar’da, ortaokulu Niğde Kemal Aydoğan Ortaokulu’nda, lise eğitimini ise Niğde Fatih Lisesi’nde tamamladı.
2006 yılında Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Tarih Bölümü’nden mezun olan Adem, akademik çalışmalarını sürdürerek Niğde Üniversitesi ve Fırat Üniversitesi’nde yüksek lisans eğitimlerini tamamladı.
Meslek hayatına eğitim sektöründe başlayan Çetin Adem, Niğde ve Kayseri’de çeşitli özel eğitim kurumları ve kolejlerde öğretmenlik ve üst düzey yöneticilik görevlerinde bulundu. Çeşitli sivil toplum kuruluşları ve vakıflarda da yöneticilik görevleri üstlenen Adem, daha sonra Millî Eğitim Bakanlığı bünyesinde kamu görevine devam etti.
Eğitim alanındaki tecrübesiyle Bor Öğretmenevi’nde Müdür Yardımcılığı görevine başlayan Çetin Adem’in, memleketi Bor ve Niğde’ye hizmet etmeyi ön planda tutarak çalışmalarını sürdüreceği belirtildi.
Evli ve iki çocuk babası olan Adem, eğitim ve toplumsal gelişime yönelik çalışmalara katkı sunmaya devam ediyor.
51 Haber olarak, Bor Öğretmenevi Müdür Yardımcılığı görevine başlayan hemşehrimiz Çetin Adem’e yeni görevinde başarılar diliyor, görevinin kendisine ve eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni ediyoruz.