BOR GARNİZON KOMUTANI EMRE ÇELİK’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Bor 21’inci Ana İkmal Merkezi Komutanlığı ve Bor Garnizon Komutanlığı görevine atanan Niğdeli İkmal Yarbay Emre Çelik’e, 51 Haber Gazetesi heyeti tarafından hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.
51 Haber Gazetesi Kurucusu ve Türkiye İnternet Gazetecileri Derneği (TİGAD) Niğde İl Temsilcisi İsmet Ünver, Bor 21’inci Ana İkmal Merkezi Komutanlığı ve Bor Garnizon Komutanlığı görevlerini yürüten İkmal Yarbay Emre Çelik’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Niğdeli hemşehrimiz İkmal Yarbay Emre Çelik’in memleketinde böylesine önemli bir göreve atanmasından duyulan memnuniyet dile getirildi. Görüşmede Bor’un köklü askerî geçmişi, 21’inci Ana İkmal Merkezi Komutanlığının önemi ve bölgedeki askerî faaliyetler üzerine sohbet edildi.
Ziyarete 51 Haber Gazetesi Kurucusu ve TİGAD Niğde İl Temsilcisi İsmet Ünver’in yanı sıra emekli eğitimci Kenan Ünal ile iş insanları Niyazi Düzgün ve Turan Yemişçi katıldı.
Ziyaretin sonunda İsmet Ünver, İkmal Yarbay Emre Çelik’e yeni görevinde başarılar dileyerek, heyete gösterdiği yakın ilgi, samimi karşılaması ve misafirperverliği dolayısıyla teşekkür etti.