DOLAR 32,5868
EURO 34,8351
ALTIN 2.495,48
BIST 9.636,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 20°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
20°C
Hafif Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 25°C
Sal 27°C

Başkan Özdemir Hem Proje Üretiyor Hem Tasarruf Yapıyor

Başkan Özdemir Hem Proje Üretiyor Hem Tasarruf Yapıyor
04.02.2021
400
A+
A-

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir durmadan çalışmaya en güzel hizmetleri vatandaşa sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda belediye binası tadilatı için kolları sıvayan Başkan Özdemir çalışmalarda gelinen nokta hakkında açıklamalarda bulundu.

Niğde’ye yakışan bir hizmet binasının yapılması için çaba sarf ettiklerini söyleyen Belediye Başkanı Özdemir; “Şehrimize yakışır bir belediye binası hazırlıyoruz ve önünde de güzel bir peyzaj çalışmamız olacak. Tadilat çalışmalarımız devam ediyor. İçerisinde süs havuzlarının da olacağı bir ortam yapacağız” dedi.

YEŞİL ALANLARIMIZI BÜYÜTMEYİ HEDEFLİYORUZ

Başkan Özdemir; “Aynı zamanda bizim seçim öncesinde belirttiğimiz bir projemiz daha vardı. Yapılan yeni valilik binamızın bitmesine az kaldı. Valilik binası, defterdarlık, eski adliye binası ve askeri misafirhaneyi kaldırıp burayı büyük bir yeşil alan yapmayı planlıyoruz. Yeşil olacak bu alanları da ilerleyen yıllarda 220 dönüme kadar büyütmeyi hedefliyoruz. Valilik binasının bitmesiyle söylemiş olduğum bu projelere başlamış olacağız” diye konuştu.

BELEDİYE BİNAMIZI GÜNÜMÜZE GÜNCELLİYORUZ

“Belediye binamızın tadilatını da yakından takip etmek için sürekli çalışmaları yerinde inceliyoruz” diyen Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Yaklaşık 6 milyon 700 bin liralık maliyete yenilediğimiz belediye binamız yapımında şuna dikkat ediyoruz. Burada toplam 15 bin metrekare alanımız var. Niğde Belediyesi olarak her yerini kullanamıyorduk. İçerisinde tapu kadastroya kadar vardı. Belediyemizin dışında mantolaması da yoktu. Günümüze güncelliyoruz” dedi.

İNŞALLAH ŞEHRİMİZE YAKIŞIR BİR MEYDAN VE BELEDİYE OLACAK

Açıklamasını şu cümlelerle noktalayan Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “15 bin metrekarelik alanı yeniden yapmaya karar verseydik minimum 30 milyon gibi bir maliyeti olacaktı. Binamız sağlam olduğu için biz sadece yenileme yapmayı tercih ettik. En az 25 milyon kadar bir para belediyemize kaldı. İnşallah şehrimize yakışır bir meydan ve belediye olacak. Yaz aylarında hizmete sunmuş olacağız “dedi.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.