DOLAR 32,3695
EURO 35,0050
ALTIN 2.325,46
BIST 9.127,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 17°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
17°C
Hafif Yağmurlu
Cum 22°C
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 23°C

Milletvekili Gültekin’den Sağlık-Sen Ziyareti

Milletvekili Gültekin’den Sağlık-Sen Ziyareti
04.02.2021
475
A+
A-

Sağlıkçılarımız Başımızın Tacı

Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş ve Sağlık-Sen Niğde Şube Başkanı Ebuzer Doğan, TBMM Sağlık Komisyonu Üyesi ve AK Parti Niğde Milletvekili Ecz. Selim Gültekin’i TBMM’de ziyaret etti.

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Sağlık Komisyonu Üyesi Milletvekili Gültekin: “Bugün Gazi Meclisimizde Sağlık-Sen Genel Başkanımız Sayın Semih Durmuş ve Sağlık-Sen Niğde Şube Başkanımız Sayın Ebuzer Doğan’ı misafir ederek, sağlık ordumuz hakkında istişarelerde bulunduk. Sağlığımızın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladığımız bu günlerde, kendi hayatlarını riske ederek, ailelerinden ayrı, gece gündüz demeden fedakârca çalışan sağlık çalışanlarımıza bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Bu zorlu süreçte cephenin en önünde sağlık çalışanlarımız var. Bizlerde onların sorunlarını sıkıntılarını çözmek ve daha rahat ortamda çalışmalarını sağlamak için gerekli çalışmaları yapmaktayız. Türkiye geneli 253 bin ve Niğde’mizde 1650 üyesi ile ülkemizin birliği ve beraberliği için her zaman sorumluluk alan, ülkemizin sağlıklı geleceği için çalışarak, çaba gösteren Sağlık-Sen ailesine teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Herkesin Aşı Olmasını Öneriyorum

Aşılama sürecinin özenli bir şekilde devam ettiğini belirten Milletvekili Gültekin; ‘’1 milyondan fazla sağlık çalışanımızı aşılayarak programımızın ilk adımını tamamladık. Belirlenen aşılama takvimine göre devam ediyoruz, aynı takvime göre de tüm vatandaşlarımızın aşılama sürecini tamamlayacağız. Aşıdan hiçbir vatandaşımızın korkusu olmasın, Sayın Cumhurbaşkanımız da aşısını oldu bende aşımı oldum. Bu virüsten biran önce kurtulmak için hep birlikte aşımızı yaptırarak eski günlerimize döneceğiz.

Türkiye, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde 18 yıldır sağlık alanında yapılan yatırımlar sayesinde bugün, dünyanın en sağlam sağlık sistemi alt yapısına sahiptir. Pandemi sürecinde olduğu gibi aşılama sürecinde de dünyaya örnek olan bir sistem. Türkiye; bugün sağlık personellerimizin ihtiyaçlarını en kapsamlı ve en hızlı karşılayabilen bir ülke konumundadır. Yapılan hastaneler, personel alımları, tanınan sosyal haklar, çalışma ortamındaki iyileştirmeler, yeni hastaneler… Ve bu zorlu sürece rağmen halen devam eden yeni sağlık yatırımları. Bu konuların hepsi bir araya getirildiğinde, yani resmin bütününe bakıldığında Sayın Cumhurbaşkanımızın sağlığa ve sağlık çalışanlarına verdiği değer fazlası ile görülecektir.” İfadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.