DOLAR 32,3733
EURO 34,9950
ALTIN 2.325,67
BIST 9.091,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 22°C
Açık
Niğde
22°C
Açık
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 23°C
Sal 23°C

AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin KOCA’yı ziyaret etti.

AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin KOCA’yı ziyaret etti.
14.02.2021
631
A+
A-

Milletvekili Selim Gültekin Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin KOCA ile bir araya gelerek Niğde’de devam eden ve yapılması planlanan sağlık yatırımları hakkında istişarelerde bulundu.

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Milletvekili Gültekin: “ Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın liderliğinde sağlık alanında yaptığımız reformlarla tüm dünyanın örnek aldığı bir ülke konumuna gelmiş durumdayız. Tüm dünyayı kasıp kavuran koronavirüsüne karşı gelişmiş ülkeler bile medikal ekipman krizine girerken, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde sadece 2020 yılında 8’i Şehir Hastanesi olmak üzere, en son teknolojiyle donatılmış toplam 25 hastanenin açılışını gerçekleştirerek milletimizin hizmetine sunduk. Pandemiye rağmen yatırımlarımıza ara vermeden hızla devam ediyoruz. Niğde’mize 400 yataklı modern ve son teknolojilerle donatılmış ek hastanemizin yapımına başladık, hızla yükselmeye devam ediyor. Yine 60 ünitlik, 50 milyon TL maliyetli yeni Ağız ve Diş Sağlığı Hastanemizin, Sağlık Kompleksi’mizin ve Murat Evler bölgemize 4 Hekimli Aile Sağlığı Merkezimizin yapımına da kısa sürede başlayacağız.” Dedi.

Açıklamasına devam eden Milletvekili Gültekin: “Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin KOCA ile bir araya gelerek, Niğde’mizdeki devam eden ve yapımını planladığımız sağlık yatırımları üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Sayın Bakanımız Niğde’mize çok değer veriyor, desteklerini hiçbir zaman esirgemiyor. İlimize olan ilgisinden ve desteğinden dolayı Niğdeli hemşehrilerim adına kendisine çok teşekkür ediyorum. Yine Koronavirüs ile mücadelede üstün gayretlerinden dolayı Sayın Bakanımıza ve şahsında tüm sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.

İVEK Heyeti ile TBMM’de bir araya gelen Milletvekili Gültekin: “Vakıf başkanı Sayın Prof. Dr. Necdet Ünüvar ve yönetim kurulu üyelerimizle; ülkemizdeki ilaç, eczacılık, sağlık teknolojileri ve vakıf çalışmaları hakkında istişarelerde bulunduk. Kar amacı gütmeyen bir vakıf olarak; sağlık için düşünen, üreten insan sağlığı odaklı çalışmalar yapan vakıf yöneticilerimize teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.