DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 20°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
20°C
Hafif Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 25°C
Sal 27°C

AÖL kayıt ve kayıt yenileme işlemleri başladı

AÖL kayıt ve kayıt yenileme işlemleri başladı
21.01.2023
199
A+
A-

Niğde Halk Eğitim Müdürlüğünce yapılan açıklamada, Açık Öğretim Lise yeni kayıt ve kayıt yenileme döneminin başladığını ve kayıt yaptıracak kursiyerlerin kayıtlarını son güne bırakmamaları konusunda uyarılarda bulunurken, Açık öğretimler için kayıt ve kayıt yenileme işlemlerinin 13 Ocak-23 Mart tarihleri arasında yaptırmaları gerekmektedir” uyarısında bulunuldu.
Niğde Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü; “Ayrıca ilk defa kayıt yaptıracak ve kayıt yenileyecek öğrencilerimiz için müdürlüğümüz personelleriyle çalışıyoruz. Ayrıca kayıt yaptıracak ve kayıt yenileyecek öğrencilerimiz kayıtlarını son güne bırakmasınlar. Bayramdan sonra yoğun bir şekilde kurslarımız başlayacak. Vatandaşlarımızı hangi alanda he istiyorlarsa veya ne istediklerini bilmeyip bizlere sorduklarında yardımcı olacağımız konularda halk eğitim merkezimize bekliyoruz. Onlar için mahallelerinde, köylerinde ve kasabalarında onlara en yakın yerlerde kurslarımızı açmak ve onlara en yakın yerde hizmet vermeyi hedefliyoruz. Halk Eğitim Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın ayaklarına kadar giderek birebir konuşup oralarda kurs açmaya çalışıyoruz. Açık öğretimler için kayıt ve kayıt yenileme işlemlerinin 13 Ocak-23 Mart tarihleri arasında, örgün eğitimden açık öğretime geçmek isteyen öğrencilerin kayıtları 30 Ocak- 17 Şubat tarihleri arasında, 13 Eylül 2004 tarihinden sonra doğan öğrenciler için ise kayıt ücretinin ödenmeyeceği bildirildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.