DOLAR 32,3849
EURO 35,0576
ALTIN 2.326,64
BIST 9.097,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 22°C
Açık
Niğde
22°C
Açık
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Başın Sağolsun Türkiyem!

05.03.2021
531
A+
A-

Bingöl’den kalkan askeri helikopter kırıma uğradığını,10 personelin şehit olduğunu,4 personelde yaralandı..MSB yapılan açıklamada,Bingölden tatvana gitmek üzere kalkış yapan Kara Kuvvetleri Komutanlığına ait Cougar tipi holikopterden bir süre sonra haber alınamamış..Elim kaza neticesinde,helikopter de bulunan 10 kişi şehit olmuştur.3 askerde yaralanmıştır.Kazada  Elazığ 8.Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş da şehit düştü..              EVET..ANADOLU’DA ŞEHİT ATEŞİ HİÇ SÖNMÜYOR..

Şehit ateşinin düşmediği şehir kalmadı. Bu ülkenin her karış toprağı kutsal şehit kanlarıyla sulanmıştır. Bu ülkede özgür açan bütün çiçeklerde, bu ülkede özgür doğan güneşte bütün şehitlerimizin hakkı vardır Şehitlerimiz bu ülkenin insanı, bu devletin vatandaşıdır. Hiç şüphesiz şehitlerimizin ödedikleri bedel: vatan, bayrak ve millet içindir. En çok bedel ödeyen yiğit adamlar Anadolu’nun bağrından çıkmıştır. Türkiye’nin şehitler haritasında Anadolu’nun yeri bu yüzden en önlerdedir.

Gün geçmesin ki Anadolu’ya şehit ateşi düşmesin.4 Mart perşembe günü Bingölde helikopter kazasında 10 askerimiz , şehit düştü. Türk bayrağına sarılı tabutuları şehirlerine gönderilecek gene selalar verilecek.. eşlerin,çocukların,annelerin,babaları gözyaşları durmayacak.. şehitler mezarlığında sonsuzluğa uğurlandı. Bu uğurlama yüreğimize ateş düşüdü   Şehitlerimiz sadece kendi yakınlarının değil, tüm Anadolu’nun, bütün Anadolu’nun yüreğini yaktı. Bu tarifsiz acılar yıllardır bütün ülkemizde yaşanıyor. Ama Anadolu şehit ateşinin zirve yaptığı yer… Güneydoğuda verilen şehitlerin çoğunluğunun Anadolulu olması neyin bedeli? Bunu biliyoruz! Hala bilmeyen var mı? Kesinlikle vatan, bayrak ve millet uğruna  şehit düşüyorlar. Haini bol bir coğrafyada yaşıyoruz ama kimse bu ülkede Anadolu’dan hainlik beklemesin. İşte bu yüzden şehit ateşi Anadolu da zirve yapıyor. Ne Kayserili, ne de Niğdeli, ne Yozgatlı, ne Sivaslı, ne Kırşehirli şehit ateşinin zirve yaptığı yerde son şehidimiz olmayacaktır.

Türkiye’de Doğu ve Güneydoğudaki PKK terörünün ateş düşmediği yer kaldı mı? Hainler her gün yüreğimizi yakıyor. Hiçbirimiz o şehit haberlerini ne duymazdan nede görmezden gelemeyiz. Bizim evlatlarımız, bizim kardeşlerimiz, bizim yakınlarımız, bizim insanlarımız ,bizim hemşerilerimiz bu topraklarda şehit düşmeye devam ediyor. Biz her gün şehitlerimizin acısını yaşıyoruz. Şu hain terör örgütüne  neden bir türlü yeter artık denilemiyor? Ölümden daha ağır ne var? Milletçe topyekün karşısına dikilmek PKK’yı bitirmez mi? Türkiye de PKK terörüne karşı bir ve beraber olmak bu kadar mı zor?

Milletçe zor bir sınavdan geçiyoruz. Yüreğimizi yakan hainler asla hedeflerine ulaşamayacaklar. Bu şehitler hainlerin oyunlarını bozuyor, Anadolu vatan evlatlarını şehit veriyor. Doğrusu hepimiz şehit düşüyoruz. Gerçek bu ya bütün Anadolu şehit ateşiyle yanıyor. Yüreğimizi yakan hainlerin yüreği yansın, bütün şehitlerimizin mekanı cennet olsun.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.