DOLAR 32,3391
EURO 35,1710
ALTIN 2.240,61
BIST 8.746,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 14°C
Az Bulutlu
Niğde
14°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 5°C
Cum 6°C
Cts 9°C

Milletvekili Olcay Kılavuz’dan Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörlüğüne Ziyaret

Milletvekili Olcay Kılavuz’dan Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörlüğüne Ziyaret
16.05.2021
704
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette açıklamalarda bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, Üniversitemizin akademik ve fiziki gelişimi konusunda MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’a detaylı bilgiler verdi. Özellikle yükseköğretimin yaygınlaşması, öğrenci tercihlerinin değişmesi sonucu yeterince öğrenci tarafından tercih edilmeyen ve boş kalan bölüm ve programları dengelemek için ön lisans, lisans ve lisansüstü seviyelerde son dört yıl içinde yaklaşık 45 yeni bölüm ve programın açılması için YÖK’ten onay alındığını ve bunlardan 27 bölüm ve programa geçtiğimiz yıllarda 2 binden fazla öğrencinin kayıt yaptırdığını ve bu yılda 5-6 yeni bölüm/programa öğrenci alımının uygun görülmesini beklediğini vurgulayan Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, “Önümüzdeki dönemde yeterliğe dayalı eğitim-öğretim kalite güvence sisteminin dijital olarak kurulması ve uygulamaya geçirilmesi ile proje ve makale yazma eğitimleriyle araştırma geliştirme altyapısının desteklemesine öncelik verilmesi planlanmaktadır” diyerek, gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek açıklamalarını sonlandırdı.

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz ise ziyaretteki açıklamalarında, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nin gelişimini her anlamda yakından ve takdirle izlediğini, Üniversitenin gelişiminin hem Niğde iline hem de bölgeye önemli katkılar sağlayacağını ifade etti. Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar’ın sıcak karşılamaları dolayısıyla teşekkür eden MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz Üniversitemize, ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını da ayrıca belirtti.

Salgın kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen ziyaret programı günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.