NİĞDE SON DAKİKA
NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNE ‘AKADEMİSYEN, DR. ÖĞRETİM GÖREVLİSİ’ BAŞHEKİM
BELÇİKA’DA TÜRK ASILLI GAZETECİ KADİR DURAN FEDERAL MİLLETVEKİLİ ADAYI OLDU
NİĞDE ÖMERHALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ İLK KEZ THE ASYA ÜNİVERSİTE SIRALAMASINA GİRDİ
NİĞDE ÖMERHALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ BEYAZ ÖNLÜKLERİNİ GİYDİLER
1 MAYIS İDEOLOJİLERİN ÇARPIŞMA GÜNÜ DEĞİL! BAHAR VE EMEKÇİLERİN KARDEŞLİK BAYRAMIDIR!
NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE BAŞHEKİMLİK DEVİR TESLİM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ.
NİĞDE VALİSİ CAHİT ÇELİK’TEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI
NİĞDE BELEDİYE BAŞKANI EMRAH ÖZDEMİR “A TAKIMINI” BELİRLEDİ
NİĞDE ÖMERHALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİNDE ‘‘BİYOTEKNOLOJİ YÜZYILINA DNA İLE BİR BAŞLANGIÇ’’ SÖYLEŞİSİ
BELEDİYECİLİKTE TEKNOLOJİK ATAK
ERDEMLERİMİZLE VARIZ (ERVA) SPOR OKULLARI
SANAYİ VE TURİZMİN DUAYENİNE SİYASET VE MEDYA DUAYENLERİNDEN VEFA!!!
12 AYIN TAMAMINDA ORUÇ TUTMA SEVABINA KAVUŞTURACAK İBADET “ŞEVVAL”
BAŞKAN ÖZDEMİR, YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINI AĞIRLADI
NİĞDE DAMIZLIK BİRLİĞİ’NİN SİLAJ BALYALARI TAHRİP EDİLDİ
YÖK NÖHÜ’DE “BİLGİSAYAR VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ FAKÜLTESİ” KURULMASINI UYGUN BULDU
NÖHÜ’YE TÜBİTAK 1001 “CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI ÖZEL ÇAĞRISI” PROJE DESTEĞİ
GERÇEK MİLLİ EGEMENLİK MİLLET İRADESİNİ PARTİ GENEL BAŞKANLARINDAN ALINMASINDA!!!
VALİ CAHİT ÇELİK’TEN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI
KUMBUZOĞLU BİLSEYDİ?
DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 11°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
11°C
Hafif Yağmurlu
Paz 13°C
Pts 16°C
Sal 20°C
Çar 21°C

Niğde İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Nihat Özkök’e nezaket ziyareti

Niğde İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Nihat Özkök’e nezaket ziyareti
30.09.2021
1.107
A+
A-

Niğde’nin duayen yerel ve ulusal gazetecilerinden 51 Haber Gazetesi sahibi İsmet Ünver, Niğde İl Jandarma Alay Komutanı Albay Nihat Özkök’ü’makamında ziyaret etti.

Ünver, kendilerine yakın ilgi gösteren İl Jandarma Alay komutanı Albay Nihat Özkök ile Niğde Yerel ve Ulusal konuları hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulundular.

İl Jandarma Alay Komutanı Albay Nihat Özkök, kendilerine nezaket ziyaretinde bulunan Niğde’nin duayen gazetecilerinden, 51 Haber Gazetesi Sahibi İsmet Ünver’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Samimi sohbet ortamında geçen ziyarette konuşan Ünver, “Niğde ilinin özünde vatan, millet ve memleket sevdalısı Vali, komutan ve kahraman insanları bağrında yetişerek ülkemizin zor zamanlarında gözünü vatanı için gözünü kırpmadan her zaman mücadelelerde yer almış adından söz ettirmiştir. Almaya devam edecektir. Ülkemizin son zamanlarda birçok sıkıntısı olduğunu, bu sıkıntıların bir an evvel memleket sevdalısı yöneticilerimiz sayesinde sorunların çözüme kavuşturulacağından hiç şüphemiz yoktur.

51 Haber Gazetesi ailesi olarak, 1992 yılında Kuleli Askeri Lisesinden, 1996 yılında Kara Harp Okulundan mezuniyet olmuştur.1997 yılında Piyade Okulu, 1998 yılında Jandarma Subay Okulundaki eğitim ve öğretimini tamamlamayı müteakip sırasıyla; 1998-1999 yılları arasında Zonguldak 125 J.Er Eğt.A.K.lığı emrinde Tk.K.lığı, 1999-2001 yılları arasında Bingöl J.Asyş.Komd.Bl.K.lığı emrinde Tim ve Bl.K.lığı, 2001-2005 yılları arasında Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı Tören Taburu emrinde Tören Tk.K.lığı, 2005-2006 yılları arasında Jandarma Okullar Komutanlığı JAMYO Öğretim Başkanlığı emrinde Öğretim Görevlisi, 2006-2008 yılları arasında Şırnak 2’nci Jandarma Sınır Tabur Komutanlığı emrinde Habur Sınır Bl.K.lığı, 2008-2012 yılları arasında Tokat Reşadiye İlçe J. K.lığı, 2012-2014 yılları arasında İmralı Jandarma Komando Ada Güvenlik Komutanlığında İstihbarat ve Harekât Subaylığı ve Destek Kıta Grup Komutanı olarak görev yapmıştır.

Binbaşı, Yarbay ve Albay rütbesiyle, 2014-2020 yılları arasında Edirne İl Jandarma Komutanlığında Asayiş Şube Müdürlüğü, bu görevdeyken 2 yıl geçici olarak İtalya Vicenza Kolluk İstikrarı Mükemmeliyet Merkezinde (NATO SPCOE) Eğitim ve İşbirliği Şube Müdürü olarak görev yapmıştır.

2020-2021 yılları arasında Niğde İl Jandarma Komutan Yardımcısı olarak görev yaparken; 23 Ağustos 2021 tarihli ve 2021/423 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Niğde İl Jandarma Komutanı olarak atanmış ve halen aynı görevi yürütmektedir.

İnsan odaklı çalışmalar yaparak, vatandaşın huzuru için gece gündüz çalışmalarını sürdüren İl Jandarma Alay Komutanı Albay Nihat Özkök’e yeni görevinde üstün başarılarının devamını dileriz.” Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.