DOLAR 32,3753
EURO 35,0555
ALTIN 2.326,55
BIST 9.096,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 22°C
Açık
Niğde
22°C
Açık
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 23°C
Sal 24°C

MHP İl İstişare Toplantısı Yaptı

MHP İl İstişare Toplantısı Yaptı
03.11.2021
446
A+
A-
Niğde’de MHP İl Başkanlığı İl İstişare Toplantısında bir araya geldi.

Grand otelde düzenlenen programda konuşan MHP Niğde İl Başkanı Cumali İnce, Cumhuriyet’in üçüncü evresine Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi‘yle geçerek büyük bir atılım içine girildiğini söyledi.

2023 yılında cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimiyle cumhuriyetin 100’üncü onur yılına ulaşılacağını söyleyen Başkan Cumali İnce, “Bu amaçla MHP ve Niğde teşkilatımız bütün imkanlarını seferber ederek karış karış dolaşmanın, vatandaşlarımızla kademe kademe buluşmanın çabasındadır. Cumhuriyetin 100’üncü yıldönümünü tesadüflere bırakamayacağız. Azgınlaşan tehditlere dudak bükemeyeceğiz. Kabaran tehlikeleri alttan alamayız. Vatandaşlarımızla konuşacağız, mutlaka anlaşacağız. Cumhur İttifakı olarak cumhuriyete sahip çıkacağız.” diye konuştu.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi eski dönemlerin hastalıklı yönetim anlayışına, Cumhur İttifakı da kavga ve ayrışmaya dayalı illetli siyasete karşı geliştirilmiş yerli bir aşıdır diyen MHP MYK üyesi Emrullah Türe, “Türkiye ve dünya değişirken yeni bir rüzgar estirmek, yeni bir ruh oluşturmak, yeni bir hava teneffüs ettirmek kaçınılmaz olmuş ve Cumhur İttifakı da ihtiyaç duyulan siyasi hamleleri yapmıştır. Bu aşıların ürettiği antikorların 2023’te sandık milletin önüne konulduğunda kararsızların doğru karar vermesine, küslerin barışıp kucaklaşmasına vesile olduğu görülecektir. Son kertede gerek kararlı gerekse kararsız seçmen kitlesinin çoğunluğunun temayülüne, siyasi istikrar, güven ve tutarlılık arayışının yön verdiğine şahit olunacaktır. Türkiye’de siyasi istikrarın toplumsal huzur ve sükunun yegane güvencesi mevkisindeki Cumhur İttifakı, milletimizin teveccühüne bir kez daha mazhar olacaktır.” Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.