DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 24°C
Az Bulutlu
Niğde
24°C
Az Bulutlu
Cts 23°C
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 21°C

MHP Genel Başkan Yardımcısı Muhtarlarla Buluştu

MHP Genel Başkan Yardımcısı Muhtarlarla Buluştu
15.11.2021
374
A+
A-
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, “Adım Adım 2023, İl İl Anadolu” programı kapsamında, Niğde’de muhtarlarla bir araya geldi.

Ramada otelde düzenlenen programda bir araya gelen  MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, MHP’nin, salgının hafiflemesinden itibaren Türkiye genelindeki çalışmalarına ağırlık verdiğini ifade etti.

9 bölgede gerçekleştirdikleri istişare toplantılarının ardından “Adım Adım 2023, İl İl Anadolu” programında bütün kadroların sahada olduğunu vurgulayan  Özdemir, MHP’nin genel meselelere bakış açısını milletle paylaşmaya devam ettiğini ve bugün itibarıyla 40’ın üzerinde ilde bu toplantıların düzenlendiğini söyledi.

Türkiye’de siyasi gündem içinde son zamanlarda yalancılık, istismarcılık ve iftiranın türediğini aktararak, İsmail Özdemir “Ne yazık ki Türkiye’de zillet cephesinin mevcut durumda yegane siyasi ölçüsü bu oldu. Çok rahat yalan söyleyen, siyasi müesseselerin kurumsal saygınlığını da artık görmezden gelip, dışarıdan verilen talimat neyse bu talimatın gereğini yerine getirmek üzere yalana, iftiraya ve istismara kapılan siyasi oluşumları, siyasilerin ve aynı zamanda bir araya geldikleri ittifakın durumunu hep beraber görüyoruz. Ülkenin aziz topraklarının istikrarının korunmasını istemeyenler var. Biz bu çevrelere cevabı önce 1071’de verdik. Anlamayanlar ve farklı yollara girenlere 1919’dan başlamak üzere haykırışımız ve milli irade yumruğumuzla karşılığımızı koyduk ama daha da önemlisi ve öyle görünüyor ki Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023’te çok daha kararlı bir cevap vermemiz elzem hale geliyor. Bu, hem bizim milli bekamız açısından hem giderek daha da olgunlaşan demokrasimiz açısından, ancak en önemlisi Türkiye’nin her ne yapılırsa yapılsın ve her ne pahasına olursa olsun egemenliğinden, milli birlik ve beraberliğinden taviz vermeden kendi bildiği rotasından saptırılamayacağı gerçeğini dosta da düşmana da göstermek lazım.” diye konuştu.

Programa, MHP İl Başkanı Cumali İnce, teşkilat üyeleri ve muhtarlar katıldı.

(HABER MERKEZİ)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.