DOLAR 32,3397
EURO 35,1175
ALTIN 2.311,98
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 18°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 23°C

Rektör Uslu’dan Cumhurbaşkanına Teşekkür

Rektör Uslu’dan Cumhurbaşkanına Teşekkür
18.01.2022
649
A+
A-

SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ TAMAM, SIRADA YENİ PROJELER VAR

REKTÖR USLU’DAN CUMHURBAŞKANINA TEŞEKKÜR

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Hemşehrimiz Prof. Dr. Hasan Uslu’nun özverili çalışmaları ve Niğde’ye değer katma gayretleri hız kesmeden devam ediyor. Niğde Sağlık Bilimleri Fakültesinin faaliyete geçmesi konusunda yer tahsisi ve proje konusunun sonuna gelindi.

SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ TAMAM, SIRADA YENİ PROJELER VAR

Eski Bor Devlet Hastanesinin bulunduğu alan ve taşınmazları, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Bor Sağlık Bilimleri Fakültesi’ne tahsis edildi.

Eski Bor Devlet Hastanesi alanı böylelikle, gerekli fiziki çalışmalar yapıldıktan sonra Bor Sağlık Bilimleri Fakültesi olarak hizmet vermeye başlayacak.

Uzun süren görüşmelerin ardından güzel bir haber alındığının altını çizen Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, bu tahsisin gerçekleşmesinden dolayı başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına, Sağlık Bakanlığına ve tüm paydaşlara teşekkürlerini iletti.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu açıklamalarının devamında, “3 aydır süren girişimlerimizin neticesini aldığımız için çok mutluyuz. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’ni fiziki ve akademik anlamda daha iyi bir konuma ulaştırmak ve bölgesinde etkili bir bilim merkezi haline getirmek için çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdüreceğiz” dedi.

(NÖHÜ)

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.