DOLAR 32,4961
EURO 34,5758
ALTIN 2.478,95
BIST 9.557,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 23°C
Açık
Niğde
23°C
Açık
Sal 24°C
Çar 24°C
Per 22°C
Cum 19°C

Niğde ve Bor’da Oda Seçimleri sona yaklaşıyor

Niğde ve Bor’da Oda Seçimleri sona yaklaşıyor
22.02.2022
732
A+
A-

Niğde’de Oda Seçimleri sona yaklaşıyor. Seçimi tamamlanan 13 odadan; 10 oda başkanıyla devam ederken, 3 odada başkanlar değişti.

NESOB’a bağlı 26 odanın genel kurulunun ocak ayında başlamıştı. Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Başkanı Alim Yeşil,  “Kentimizde 13, ilçelerimizde de 13 olmak üzere toplam 26 odamız bulunmaktadır. 1 Ocak Cumartesi Günü başlayacak olup, 31 Mart tarihine kadar tüm odalarımız genel kurullarını tamamlayacaklardır.” Açıklamasıyla odaların seçim takvimini duyurmuştu.

Niğde Merkezde bulunan 13 odanın seçimi tamamlandı. 13 oda içerisinde; 10 oda mevcut başkanla devam ederken, 3 odada başkan değişikliği gerçekleşti.

BAŞKANLAR GÜVEN TAZELEDİ

Niğde Merkezde bulunan 13 odanın seçimlerinin tamamlanmasıyla beraber oda başkanları belli oldu. 13 odadan;10 başkan güven tazelerken, Niğde Demirciler ve Oto Tamircileri Odası, Niğde Kunduracılar Odası ve Niğde Sobacılar Odalasında mevcut başkanlar değişti. Niğde Kentinde seçimin tamamlanmasıyla beraber, güncel oda başkanları listesi şu şekilde; Niğde Terziler Odası Başkanı Alim Yeşil, Niğde Bakkalar ve Bayiler Odası Başkanı Şinasi Göktepe, Niğde Demirciler ve Oto Tamircileri Odası Başkanı Köksal Kılıç, Niğde Kunduracılar Odası Başkanı Ramazan Aktaş, Niğde Sobacılar Odası Başkanı Erdal Demiray, Niğde Elektrikçiler Fotoğrafçılar Radyo ve Tv. Tamircileri Odası Başkanı Ümit Yörükoğlu, Niğde Kahveciler Odası Başkanı Kadir Yamaner, Niğde Kasaplar ve Fırıncılar Odası Başkanı Murat Yenel, Niğde Lokantacılar Odası Başkanı Yüksel Erden, Niğde Manavlar ve Pazarcılar Odası Başkanı Tahir Yavuz, Niğde Marangozlar Odası Başkanı Mustafa Yıldırım, Niğde Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Halil İbrahim Kızıltan, Niğde Berberler Ve Kuaförler Odası Başkanı Ahmet Sinan Bircan oldu.

BOR’DA AK SAÇLILAR GÜVEN TAZELEDİ

Ocak ayından bu yana devam eden Bor Esnaf Odaları seçimlerinde mevcut bütün başkanlar tekrardan seçilerek görevlerine devam ettiler.

Ocak ayından bu yana devam eden Bor Esnaf Odaları seçimlerinde mevcut bütün başkanlar tekrardan seçilerek görevlerine devam ettiler. Son olarak Bor Marangozlar ve Kuaförler odası seçimleriyle beraber mevcut 6 başkan da seçimlerini kazanarak değişime izin vermediler.

6 oda seçiminde sadece Bor Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Kadir Yalçın ve Bor Kahveciler Odası Başkanı Şaban Arıkan’a rakip çıkmazken diğer odalar için mevcut başkanlar dışında birer aday başkanlığına talip oldu.

Bor Demirciler ve Oto tamirciler Odası Başkanlığı için Ethem Bozdoğan’la birlikte Ali Durkal, Bor Gıda Maddeleri Satıcıları Odası Başkanlığı için Tamer Çiftçibaşı ile birlikte Cemal Çopur, Bor Terziler Odası başkanlığı için Bekir Binayla birlikte İzzet Tuncer Çakmak ve son olarak da Bor Marangozlar ve Kuaförler Odası başkanlığı için Kani Demirbilek ve Ahmet Özkaya yarıştı. Seçimlerin tamamında mevcut başkanlar kazanarak görevlerine devam ettiler.

Böylece seçim süreçlerini tamamlayarak seçimi kazanan Bor Marangozler Odası Başkanı Kani Demirbilek, Bor Bakkallar ve Bayiiler Odası Başkanı Kadir Yalçın, Bor Demirciler ve Oto Tamirciler Odası Başkanı Ethem Bozdoğan, Bor Kahveciler Odası Başkanı Şaban Arıkan, Bor Terziler Odası Başkanı Bekir Binay ve Bor Gıda Maddeleri Satıcıları Odası Başkanı Tamer Çiftçibaşı yeni dönemde de oda başkanlığına devam edecek.

GÖZLER ŞOFÖRLER ODASI’NDA

6 odanın seçim sürecinin tamamlanmasının ardından gözler Mart ayında yapılması planlanan Bor Şoförler Odası seçimlerine döndü. Bor Şoförler Odası seçimleri için mevcut başkan Durmuş Cengiz ve geçen dönem adaylarından Hasan Hüseyin Cengiz aday oldu. Bor Şoförler Odası başkanlığı için başka bir adayın çıkıp çıkmayacağı da merak konusu. (HABER: METİN CAN ÇELİK)

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.