DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 18°C
Açık
Niğde
18°C
Açık
Paz 20°C
Pts 25°C
Sal 28°C
Çar 24°C

Niğdeli Afacanlardan İmamoğlu’na Teşekkür

Niğdeli Afacanlardan İmamoğlu’na Teşekkür
03.03.2022
641
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Niğde’de 1,700 dar gelirli ailelerin çocuğuna bot ve mont yardımında bulundu. İBB Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Yavuz Saltık öncülüğündeki ekip, kentte ayrıca STK ve muhtarlıklara da ziyaretler gerçekleştirirken Saltık’a Niğde’den CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem ve bazı partililer de eşlik etti.
İstanbul’da kapsayıcı sosyal hizmet politikaları ile dezavantajlı vatandaşları destekleyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi, dayanışma hareketini Anadolu’ya taşıdı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Niğde’deki dar gelirli ailelerin çocuklarına gönderdiği bin 700 mont ve bot desteği kalpleri ısıttı. Başkan İmamoğlu’nun çocuklara armağanı olan bot ve montlar ailelerle çocukları mutlu ederken, bağışçıların destekleri de alan elin veren eli görmediği dayanışma hareketini Anadolu’da yaşattı.
Bot ve mont ulaştırılan çocukların yanı sıra Çorum’daki STK ve muhtarlıkları da ziyaret eden Saltık ziyaret kapsamında Kemerhisar Belediyesi, Niğde Muhtarlar Derneği, Bor Kadın Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Karaatlı ve Hacıbeyli köyleri ziyaret edildi.
MUHTARLAR DEMOKRASİ VE DAYANIŞMANIN ANA UNSURUDUR
Niğde’de bot ve mont ulaştırılan çocuklar ile birlikte Niğde Muhtarlar Derneğine üye muhtarları da ziyaret eden İBB Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Yavuz Saltık, “Yerel kamunun denetçisi olan muhtarlarımızın mahalle ve şehirlerde dayanışma olgusunun yaratılmasında önemi büyük… Bizler de halkın onayıyla oluşmuş, demokrasinin yereldeki en önemli temsilcileri olan muhtarları Niğde’de ziyaret ederek onların çalışmalarını ve sorunlarını dinledik, kıymetli muhtarlarımıza Ekrem başkanımızın selamlarını ilettik. Bu güzel şehirde büyük fedakârlık ve çaba gösterip, gecesini gündüzüne katarak halkın her derdine koşan Niğde’deki muhtarlarımızı görmekten dolayı mutluluk duyduk. Her birine programımıza olan desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gönderdiği bot ve montların çocukları mutlu ettiğini dile getiren CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, duyduğu mutluluğu anlattı. Niğde’de bin 700 çocuğa sağlanan destekle ilgili İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ekibine teşekkür eden Adem, “Çocuklarımızın mutluluğu bizleri mutlu etti. Ekrem Başkanımızın desteği ile çocuklarımızı ve ailelerini yalnız bırakmadık. Ekrem Başkanımıza ve ekibine destekleri nedeniyle teşekkür ederim” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.