DOLAR 32,3836
EURO 34,7708
ALTIN 2.439,83
BIST 9.999,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 22°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 19°C
Çar 21°C
Per 16°C
Cum 18°C

NESOB Başkanı Yeşil Güven Tazeledi

NESOB Başkanı Yeşil Güven Tazeledi
13.05.2022
550
A+
A-

Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı için yarışan Niğde Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Halil İbrahim Kızıltan ile Niğde Terziler Odası Başkanı Alim Yeşil gerçekleşen NESB Başkanlığı için yarıştı.
İki başkan adayı için 189 üye oy kullandı.
Kullanılan oyların tamamı geçerli sayıldı. Geçerli olan 189 oyun 90’ı Halil İbrahim Kızıltan için kullanıldı. 99 oy alan Alim Yeşil ise Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına yeniden başkanı seçildi.
Başkan Alim Yeşil Kongrede yaptığı konuşmada ise şu ifadelere yer verdi ‘‘
2018 yılında aynı gün burada vermiş olduğumuz 3 söz vardı. hukuk birimi, kayıt birimi ve proje birimi. biz geldik ve 1 ay içerisinde bu  3 birimi kurduk, faaliyete başladık. arkadaşımız yaptıklarımızı  faaliyet raporunu okudu, rapordan bişey anlamayan arkadaşımızda varsa birliğimize gelsin biz bunları kendisine bildiririz. kurmuş olduğumuz 3 birimde sadece proje biriminde istediğimiz başarıyı yakalayamadık. bunun sebebi de vergi borçlarımızın olması sebebiyle maalesef yapmış olduğumuz projeler geri döndü.  Peşinden pandemi geldi ve sonuç itibariyle 4 yılı tamamladık. iyisiyle kötüsüyle 24 saat benim telefonum açıktı. mesai saati kavramı çerçevesinde de ben Esnaf Odaları Birliğinde elimden geleni  yapmaya çalıştım. bunu bilen bilir bilmeyen kendi bilir. biz esnaf sevdalısıız. esnafımız için yapılması gereken ne varsa elimden gelen herşeyi yaptım. adım hıdır elimden gelen budur. benim gücüm buna yetti. ben bişeyle yaptığımıza inanıyoum. bu Nakaradan da görüldü, vatandaşımız tarafından da görüldü, esafımız tarafından da görüldü. bunda ki 4 yıl içerisinde Allah nasip ederse ve sizler bu görevi bizlere verirseniz kadlığımız yerden her odaya bir  proje yaptırıp projelerimize devam edeceğiz. şayet görevimize devam edemezsek ve Halil İbrahim Kızıltan Başkanım kazanırsa, sizlerin huzurunda kendisine hayırlı olsun diliyorum, Amele pazaında bulunan dükkanımızın başıa geçeriz, ticaretimizi yaparız. Allah esanfımıza, tekilatımıza, Niğdemize, Ülkemize hayırlı olan kim ise ona nasip etsin. katılımlarınız ve vereceğiniz vermeyeceğiniz oylar için hepinize teşekkür ederim. bu 4 yıllık süreç devam eder etmez, benim haklarım sizlere helal olsun sizlerde bana haklarınızı helal edin.’’ diye konuştu.

Başkan Alim Yeşil yaptığı teşekkür konuşmasında kendisini ikinci kez Başkanlığa seçen Oda Başkanlarına ve üyelere tek tek teşekkür etti. Yeşil Seçimlerin Niğde’mize, Odalarımıza ve üyelerimize hayırlı olmasını diledi. Bizde Başta NESOB Başkanlığına yeniden seçilen Alim Yeşil’e ve yeni yönetim kurulunu, kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.