DOLAR 32,4682
EURO 34,7369
ALTIN 2.440,30
BIST 9.933,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 23°C
Az Bulutlu
Niğde
23°C
Az Bulutlu
Cts 23°C
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 19°C

Vali Koç: “Basın, Vatandaş ve Devlet Arasında Köprüdür ”

Vali Koç: “Basın, Vatandaş ve Devlet Arasında Köprüdür ”
24.07.2022
314
A+
A-

Niğde Valisi Mustafa Koç, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla, il genelinde görevini yerine getiren basın mensuplarıyla Öğretmenevinde düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Kahvaltı programına Niğde Valisi Mustafa Koç, İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Nihat Özkök ve Niğde genelindeki basın mensupları katıldı.

“BASIN, VATANDAŞLA DEVLET ARASINDA KÖPRÜ VAZİFESİ GÖRÜYOR”

Kahvaltı programında açıklama yapan Vali Koç, basının vatandaşla devlet arasında köprü vazifesi kurduğunu ifade etti. Niğde Valisi Mustafa Koç, “Memleketimiz, milletimiz, demokrasimiz açısından tarafsız, özgür ve güçlü bir basının olması demokrasimizin de güçlü olması açısından çok önemlidir. Basın mensuplarımızın yaptığı kamu görevidir. Basın, vatandaşlardan aldığı talepleri, bizim göremediğimiz, bazen gözümüzden kaçan ihtiyaçları ve sorunları bize taşımakla, vatandaşlarımıza en doğru hizmeti ulaştırılması noktasında bizlere yol gösterici oluyor. Basın, vatandaşla devlet arasında köprü vazifesi görüyor. Yakın tarihimizde hepimizin şahit olduğu 15 Temmuz hain darbe girişiminde Cumhurbaşkanımızın görüntülü konuşması ekranlara taşınmamış olsaydı belki de Türkiye şuanda bambaşka bir durumda olacaktı. O çağrıya vatandaşlarımızda hemen karşılık verdiler ve hain darbe girişimi teşebbüs halindeyken, hepimizin kahramanlığıyla bastırıldı” şeklinde konuştu.

VALİ KOÇ: “DİKKATE ALIYORUZ”

Niğde Valisi Mustafa Koç, basın mensuplarının zor şartlar altında görev yaptığını söyledi. Vali Koç, konuşmasının devamında, “İlimizde de basın aracılığıyla iletilen mesajları titizlikle inceleyip vatandaşlarımızın en iyi hizmeti alması konusunda dikkate alıyoruz. Sonuçta kamu hizmeti gören basında, bütün kamu kurumlarımızda her zaman her ortamda ifade ettiğim gibi her şeyin en iyisini, en güzelini hak eden milletimize hizmet için bu vazifeleri yapıyoruz. Basın mensupları zor şartlar altında çalışıyor, milletin haber alma hakkını bazen canı pahasına vazifeler yapıyorlar. Bu vesileyle vazifesini yaparken şehit olmuş gazetecilerimizi ve bütün şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle, minnetle yâd ediyoruz” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.