DOLAR 32,3669
EURO 34,9566
ALTIN 2.325,55
BIST 9.153,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 17°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
17°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 24°C

Bor’da Yaz Konserlerine Vatandaş Akın Etti

Bor’da Yaz Konserlerine Vatandaş Akın Etti
26.07.2022
658
A+
A-

 

Bor Belediyesi tarafından düzenlenen yaz konserleri başladı. Konserlerin başlamasıyla beraber vatandaşlar konser alanına akın etti.

Yaz Konseri programı Kayabaşı amfi tiyatroda Duygu Kutlu’nun sahne almasıyla başladı. Yaz konserlerinin ikinci gününde ise, Ceylan Koynat ve Serkan Nişancı, sahnede yer aldı.

Vatandaşlar Yaz Konseri programına yoğun katılım gerçekleştirdi.

BARAN: “SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İLE DEVAM EDECEĞİZ”

Bor Belediye Başkanı Serkan Baran açıklamasında; “2019 yılında yeni Belediye Başkanı olduğum dönemde Temmuz veya Ağustos ayında her hangi bir konser yapamadık. 30 Ağustos Zafer Bayramında bir tane konser yaptık. O zaman daha fazla konser yapacağımızı ve sosyal etkinliklerle sizleri buluşturacağız dedik. Ama tek bir şey söylemeyi unutmuşum. Allah’ın izniyle dememişim. 2020 ve 2021 yılında bütün sevdiklerimizden, ailemizden ve bütün sosyal etkinliklerden uzak kaldık. Dedik ki Bor’a her şey değer. Türkiye’nin en büyük isimlerini getirmek için mücadele verdik. 8 tane konserle Türkiye’de isim yapmış, dokuz tane ses sanatçımızı sizlerle buluşturmak için yola çıktık. Gördüğüm kalabalık karşısında heyecanlandım. İnşallah bundan sonra sadece yaz konserleri olmayacak. Bundan sonra çok daha büyük sosyal aktivitelerle beraber sizlerin karşısında olmak için çalışacağız. Belediyecilik demek sadece çöp, çukur ve çamurla uğraşmak değildir, sadece inşaat işi değildir. Artık sosyal belediyecilik anlayışı ile devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Gerçekleştirilen konserler sonrasında Bor Belediye Başkanı Serkan Baran, sanatçılar Duygu Kutlu, Ceylan Koynat ve Serkan Nişancı’ya plaket ve çiçek takdim etti.

Bor Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Konser programı ise şu şekilde devam edecek; 29 Temmuz Cuma Gülben Ergen,
30 Temmuz Cumartesi İsmail Altunsaray,
7 Ağustos Pazar Aysel Yakupoğlu,
13 Ağustos Cumartesi Ahmet Şafak,
21 Ağustos Pazar Zara,
27 Ağustos Cumartesi Zakkum

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.