DOLAR 32,3290
EURO 35,0804
ALTIN 2.292,31
BIST 8.982,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 21°C
Parçalı Bulutlu
Niğde
21°C
Parçalı Bulutlu
Per 17°C
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 22°C

KENT & BAŞKAN ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULUYOR

KENT & BAŞKAN ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULUYOR
18.08.2022
231
A+
A-

 

 

Kent & Başkan Dergisi’nin her yıl düzenlediği, tüm Türkiye’yi kapsayan online anketi ile Türkiye’nin başarılı büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanları belirlendi.

Ödül almaya hak kazanan belediye başkanlarımız ile Türk Belediyeciliğinin ve yerel yönetimlerimizin gelişimi, güçlendirilmesi için çalışan birbirinden önemli ve seçkin isimleri 19 Ağustos’ta Kayseri’de, Ommer Otel’de Kent & Başkan 2022 Ödül Töreni’nde bir araya geliyor.

Tamamen bağımsız ve ilkeli bir yayın organınca, belediye başkanlarımızın kendi Kent’lerinin insanları tarafından oylanması ve neticesinde başarılarının ödüllendirilmesi son derece anlamlı ve değerlidir. Çünkü bu oylama vatandaşımızın yaşadığı kentin yönetimine katılımı anlamı taşımaktadır.

Öte yandan toplumsal kalkınmanın yerelden bütüne doğru olması gerekliliği kabul gördüğünden bu yana, kalkınmanın en önemli sac ayağı olan belediyelerimiz için de aldıkları oylar=vatandaşın destek ve beğenisi yol gösterici niteliktedir.

Yerel yönetimlerin ülke kalkınmasındaki bu önemli rolü hem sorumluluk hem de yetkilerinin artmasına yol açmış ve dolayısıyla vatandaş nazarında beklentileri de artırmıştır. Artan beklentilerin doğru ve sağlıklı biçimde karşılanabilmesi noktasında halk ile belediyenin işbirliği gereklidir.

Kent & Başkan Dergisi olarak Türkiye Belediyeciliğinin gelişimine ve değişimine katkı sağlamak amacıyla uzun yıllardır yayım hayatımızı sürdürüyoruz. Belediye ile halk arasında ve belediyelerimiz arasında bir iletişim ve paylaşım platformu oluşturuyoruz.

Her yıl gerçekleştirdiğimiz Kent & Başkan Ödülleri anketlerimizle halkın ihtiyaç ve beklentilerini doğrudan ölçmeyi hedefliyoruz. Beklentileri karşılanan halkımız adına naçizane takdim ettiğimiz Kent & Başkan Ödülleri ile Başkanlarımıza teşekkür ediyor; belediyelerimizi teşvik etmeye gayret ediyoruz.

Nitekim bu yılki anketimiz süresince altını sıklıkla çizdiğimiz bir mottomuz vardı: unutmayın oylarınız sadece ödül getirmeyecek; kent yönetiminde söz hakkı verecek. Hangi projeyi, hangi belediyeyi desteklediğinizi, onayladığınızı gösterecek.

Kentleri için özveriyle ve içtenlikle çalışan, hayal eden, gönüllere dokunan ve Kent’lerinin insanlarından oyları aracılığıyla destek ve takdir gören Kıymetli Belediye Başkanlarımızla, Türk Belediyeciliği için, belediyelerimizin gelişmesi, güçlenmesi için farklı alanlarda çalışan, gayret gösteren çok değerli isimleri buluşturması yönünden de büyük yankı uyandıran organizasyonumuz bu yıl dergimizin de merkezi olan Kayseri’de gerçekleşecektir.

Ödüllerin belirlenmesinde tek ölçütümüz halkın verdiği oylar olmuştur. www.kentvebaskanodulleri.com  web sitemiz üzerinden herkese açık oylamamızda tüm Türkiye belediyeleri oylanmış; aldıkları sonuçlar her birinin nüfuslarına oranla değerlendirilmiştir. En yüksek oyları alan Türkiye’nin her bir köşesinden büyükşehir, il, büyükşehir ilçe, ilçe ve belde belediyeleri ödül almaya hak kazanmıştır.

Kent & Başkan Dergisi’nin canlı yayınlanarak binlere ulaşan bu büyük buluşmasını gerçekleştirmekten büyük onur ve mutluluk duyuyoruz.

Değerli belediye başkanlarımızın ve oy kullanarak desteğini esirgemeyen okurlarımızın güveni ve desteği devam ettikçe biz de başkan ve vatandaş arasında köprü olmaya devam edeceğiz. Sayfalarımıza taşıdığımız her çalışmayı doğru bir yayıncılık anlayışı ile halkımıza ulaştırmaya gayret edeceğiz.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.