DOLAR 32,3715
EURO 35,0331
ALTIN 2.324,05
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 18°C
Az Bulutlu
Niğde
18°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 24°C

Üniversite ile İŞKUR Arasında Protokol

Üniversite ile İŞKUR Arasında Protokol
05.12.2022
159
A+
A-

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ve İŞKUR Niğde İl Müdürlüğü arasında İŞKUR’da görevli İş Kulübü Liderleri aracılığıyla öğrencilere işgücü piyasası, kurum faaliyetleri, iş arama becerileri, işverenle mülakat/görüşme teknikleri, öz geçmiş hazırlama gibi konularda bilgilendirme faaliyetlerinde bulunmak ve iş birliği ile kariyer günü ve istihdam buluşmaları programları düzenlemek amacıyla protokol imzalandı.

Senato salonundaki imza törenine Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, İŞKUR İl Müdürü Ali Bingül, Ayhan Şahenk Tarımsal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ahmet Şekeroğlu ve Kariyer Geliştirme Merkezi Müdürü Doç. Dr. Cem Baltacıoğlu katıldı.

Törenin ardından açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, iki kurum arasında kurulacak iş birliği ile Üniversitemizin Niğde iline olan akademik desteğinin artarak devam edeceğini ve bu tür iş birliklerine her zaman açık olduklarını vurguladı.

İŞKUR Niğde İl Müdürü Ali Bingül ise açıklamalarında desteklerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu’ya teşekkür ederek protokolün hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.