DOLAR 32,5459
EURO 35,0080
ALTIN 2.427,35
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 26°C
Az Bulutlu
Niğde
26°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 23°C
Pts 20°C

Atıklar süs eşyasına dönüştü

Atıklar süs eşyasına dönüştü
04.01.2023
150
A+
A-

Niğde Gençlik Merkezi düzenlenen etkinlikler çerçevesinde kurslara gelen öğrenciler atık gazete kâğıtlarından, atık malzemelerden süs eşyası ve oyuncak yaptı.
Ramazan Konuş Gençlik Merkezi Gençlik liderleri ve gönüllü gençlerin eşliğinde yaklaşık 1 saat süren etkinlikte öğrenciler kağıt, poşet, karton, pamuk, ip ve düğme gibi atıkları evleri renklendiren süs eşyaları ve oyuncaklara dönüştürdüler. Öğrenciler, geri dönüşüm çerçevesinde atık malzemelerden yaptıkları birbirinden renkli çalışmalarla mutlu oluyorlar.
Gençlik Merkezlerinde verilen ücretsiz eğitimlerle çocuk ve gençlerin gelişimine destek olmak istediklerini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü, “Gençlik merkezleri olarak çocuk ve gençlerimizin her zaman yanındayız. Atölyemizde eğitimlere gelen öğrencimize atık malzemeleri tekrar değerlendirmeleri ve farkındalık oluşturmak amacıyla güzel bir etkinliğe imza attık. Öğrencilerimiz 1 saat boyunca atık malzemelerle çeşitli süs eşyası ve oyuncak yaptı. Öğrencilerimizin ürettikleri malzemelerle hem kendileri mutlu oldu hem de bizleri mutlu ettiler. Gençlik merkezlerimiz bünyesinde çocuk ve gençlerimize yönelik projelerimiz ve etkinliklerimiz devam ediyor.” dedi.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.