DOLAR 32,5427
EURO 34,8772
ALTIN 2.433,02
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 27°C
Az Bulutlu
Niğde
27°C
Az Bulutlu
Per 26°C
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 25°C

Eğitim Araştırma’dan Bir İlk Daha

Eğitim Araştırma’dan Bir İlk Daha
09.01.2023
245
A+
A-
Niğde’de İlk Defa Kapalı (laparoskopik) yöntemle kolon kanseri ameliyatı yapılan hasta taburcu edildi.
Ameliyat hakkında bilgi veren Genel Cerrahi Op. Dr. Musa Serin, kapalı yöntemle yapılan ameliyatlarda hastalarda daha az kesi olduğunu ve iyileşme sürecinin daha hızlı ilerlediğini söyledi.
Op. Dr. Serin, “Genel Cerrahi Op. Dr. Yağmur Özge Turaç Kösem’e bu ameliyatta verdiği destek için teşekkür ederim. Hastanemizde obezite ve kasık fıtığı ameliyatlarını da kapalı yöntemle yapıp hızlı bir şekilde sağlıkla taburcu edebiliyoruz. Çalışmalarımız da desteğini esirgemeyen Hastane Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Yakup Çetinkaya’ya, ameliyathane ve hastane personelimize teşekkür ederim’’ dedi.
Ameliyat olan hasta ameliyattan çok memnun olduğunu belirterek sağlığına kavuşturan tüm doktorlara ve hastane personellerine teşekkür etti.
Hastane Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Yakup Çetinkaya ise, “Niğde’de onkolojik cerrahi vakalarımızı yapmaya başladık. Hastaneye yeni aldığımız cihazlar ve başarılı hocalarımız sayesinde bu tür ameliyatlar artık hastanemizde yapacağız ve hastalarımızı sevk etmeyeceğiz. Ameliyat olan hastamıza tekrardan geçmiş olsun diliyorum” dedi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.