DOLAR 32,3295
EURO 35,0781
ALTIN 2.306,99
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 18°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 23°C

Üniversite ve Niğde Fen Lisesi Arasında Protokol

Üniversite ve Niğde Fen Lisesi Arasında Protokol
26.01.2023
175
A+
A-

Niğde ili eğitim öğretim faaliyetlerine aralıksız olarak desteğini sürdüren Ömer Halisdemir Üniversitesi bu kapsamda Niğde Fen Lisesi ile sosyal ve bilimsel iş birliğini geliştirmek amacıyla protokol imzaladı. Protokolü Üniversite adına Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu imzalarken Niğde Fen Lisesi adına ise Niğde il Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar ve Okul Müdürü Mehmet Özdemir protokole imza attılar.

İmzalanan protokol ile Üniversite, Üniversitede öfke kontrolü, motivasyon, stres yönetimi, iletişim ve iletişim becerilerinin geliştirilmesi ve bağımlılık (internet, cep telefonu, televizyon vb.) gibi konularda konferans ve seminerler yapacak. Niğde Fen Lisesi öğrencileri, proje çalışmasında hem kütüphanede çalışmak hem de kitap temini yapmak, sosyal ve sportif tesislerden yararlanmak, okul projeleri için Üniversiteye ait fakültelerin laboratuvarlarından ve öğretim görevlilerinden yararlanmak gibi birçok konuda Üniversiteden faydalanacak.

Protokol ile ilgili açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, imzalanan protokolün Niğde Fen Lisesi öğrencilerine önemli bir avantaj sağladığını ifade ederek eğitim konusundaki bu tarz desteklerinin aralıksız olarak devam edeceğini aktardı. Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu protokolün imzalanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.