DOLAR 32,3203
EURO 35,1119
ALTIN 2.298,90
BIST 9.056,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 18°C
Yağmurlu
Niğde
18°C
Yağmurlu
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 23°C

Niğde’de Depremzedelere Ücretsiz Ulaşım

Niğde’de Depremzedelere Ücretsiz Ulaşım
20.02.2023
176
A+
A-

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Niğde’ye gelen depremzedelerin ulaşımı için, Niğde Belediyesi, önemli bir hizmeti devreye soktu.

Yardımları ve çalışmaları organize etmek üzere Adıyaman’da bulunan ve bölgedeki çalışmaları yakından takip eden Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde’ye gelen depremzedelerle de yakından ilgileniyor. Depremzedelerin hayatını kolaylaştırmak adına Başkan Özdemir’in talimatı ile depremin etkilediği illerden Niğde’ye yerleşen depremzedeler otobüslerden ücretsiz olarak yararlanabilecek.

Konuyla ilgili Niğde Belediyesi’nden yapılan açıklamada “Deprem bölgesinden ilimize gelen depremzede kardeşlerimizin şehir içi ulaşımlarını ücretsiz olarak yapabilmesi için hazırladığımız Dost Kartlarınızı Belediyemizin Zabıta Müdürlüğüne AFAD kaydınızla gelerek alabilir. Ulaşımınızı halk otobüslerimizde yapabilirsiniz. “denildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.