DOLAR 32,5104
EURO 34,9320
ALTIN 2.437,02
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 25°C
Az Bulutlu
Niğde
25°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 20°C

Hayatı Normalleştirme Çabası Elbistan’da Devam Ediyor

Hayatı Normalleştirme Çabası Elbistan’da Devam Ediyor
21.02.2023
168
A+
A-

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, koordinatör valisi olarak Kahramanmaraş’taki görevini artık Elbistan’da yürütüyor. Elbistan’da enkaz kaldırma çalışmaları hakkında bilgiler veren Vali Çiçek, çalışmaların hassas ve bir o kadar da hızlı gerçekleştirildiğini belirtti.

Enkazı kaldırılacak olan binalarla ilgili sürecin hassas şekilde sürdürüldüğünü ve vatandaşların da bu çalışmalar hakkında bilgilendirildiğini dile getiren Vali Çiçek, “Elbistan’da başlatılan enkaz kaldırma çalışmaları sürüyor. Enkazlardan alınan molozlar Çiçek Mahallesi’nde özel olarak belirlenen araziye boşaltılıyor. Elbistan’da yaraları sarmak için sahada tüm gücümüzle mücadele ederken hayatı normalleştirme anlamında da enkaz kaldırma çalışmalarına ağırlık veriyoruz” dedi.

“GÜNDE 20 ENKAZ KALDIRMAYI PLANLIYORUZ”

Elbistan’da enkaz kaldırma çalışmalarının gerekli iş makinesi, kamyon ve ekipman desteği ile daha da hız kazanacağını vurgulayan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, “Bu çalışmaları günlük 20 enkazı kaldıracak şekilde planlama yapıyoruz. Bunun için de iş makinesi ve ekipman hazırlığımızı tamamladık. Araçlar Elbistan’a ulaşır ulaşmaz  gece gündüz demeden vatandaşlarımıza hizmet gayesiyle çalışacağız. İnşallah Elbistan’da yaraların daha hızlı şekilde sarılmasına vesile olacağız.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.