DOLAR 32,4818
EURO 35,1017
ALTIN 2.325,85
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 18°C
Az Bulutlu
Niğde
18°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 24°C

Depremzede Çocuklara Anlamlı Ziyaret

Depremzede Çocuklara Anlamlı Ziyaret
25.02.2023
152
A+
A-

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu ve Niğde Milletvekili Selim Gültekin, Üniversitemiz Merkez Yerleşkesinde yer alan ve depremzede çocuklarımıza yönelik psikososyal destek sağlamak amacıyla kurulan aktivite alanını ziyaret etti.

Depremzede vatandaşlarımız ile burada bir süre sohbet eden Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi olarak depremden etkilenen bölgelere desteğin süreceğini aktararak bu bölgelerden gelen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Rektörümüz açıklamalarının sonunda, Üniversitemiz kapılarının depremzede vatandaşlarımıza her zaman açık olduğunu vurguladı.

Tüm Türkiye olarak yaralarımızı birlikte sarmamız gerektiğine değinerek açıklamalarına başlayan Niğde Milletvekili Selim Gültekin ise Üniversitemizin sürecin başından beri önemli destek ve yardım hizmetleri sağladığını belirterek Rektör  Prof. Dr. Hasan Uslu’ya bu konudaki çabalarından dolayı teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.