DOLAR 32,5650
EURO 34,9596
ALTIN 2.447,87
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 23°C
Az Bulutlu
Niğde
23°C
Az Bulutlu
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Niğde Belediye Spor Başarıya Doymuyor

Niğde Belediye Spor Başarıya Doymuyor
09.03.2023
156
A+
A-

Niğde Belediye Spor kurulduğu günden bu zamana kadar sporun birçok alanında çeşitli başarılara imza atmaya doymuyor.Bir müjdeli haber de Niğde Belediye Spor’un milli sporcularından Ebru Tuncer’den geldi.Başarılı sporcu 04- 06 Mart 2023 tarihleri arasında Erzurum’da gerçekleştirilen Türkiye Kayak (Biathlon) Şampiyonasında 1. olarak 2022-2023 sezonunu şampiyon olarak tamamladı.

Şampiyon Dolu Dizgin

Konuyla ilgili olarak Niğde Belediye Spor yetkililerinden yapılan açıklamada; “Niğde Belediye sporcularımızdan milli sporcumuz Ebru Tuncer 04- 06 Mart 2023 tarihleri arasında Erzurum’da yapılan Kayak (Biathlon) Türkiye Şampiyonasında 1. olarak 2022-2023 sezonunu da şampiyon olarak tamamlamıştır.” İfadeleri kullanıldı.

Ebru Tuncer’in antrenörü Mustafa İlçin, yıl boyunca yoğun bir sezon geçirdiklerini, sporcumuzun yurt dışında da birçok yarışmada ilimizi ve ülkemizi temsil ettiğini, sezon finalini de yine zirvede tamamladığını söylerken bu süreçte desteklerini esirgemeyenBelediye Başkanı Sayın Emrah Özdemir’e teşekkür ettiklerini ifade etti.

Desteğimiz devam edecek

Sporun her alanında desteklerini sürdüreceklerini söyleyen Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Madalya alan sporcumuzu ve antrenörlerini tebrik ederek, organizasyonda kürsüye çıkma başarısı gösteren sporcumuzu ve teknik kadroyu yürekten kutluyor başarılarının devamını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.