DOLAR 32,5032
EURO 34,9839
ALTIN 2.430,21
BIST 9.802,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 25°C
Az Bulutlu
Niğde
25°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 21°C

Bor Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Fatih Yücel oldu

Bor Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Fatih Yücel oldu
18.03.2023
717
A+
A-

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Bor Sağlık Bilimleri Fakültesi’ne dekan olarak atanan hemşerimiz Prof. Dr. Fatih Yücel göreve başladı.

Prof. Dr. Fatih Yücel yaptığı paylaşımda, “Kıymetli rektörümüz sayın Prof. Dr. Hasan Uslu’nun takdir ve olurlarıyla Bor Sağlık Bilimleri Fakültesi’ne Dekan v. olarak atanmış bulunmaktayım. Bu görevde şahsımı onurlandıran kıymetli Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Hasan Uslu’ya şükranlarımı sunarım” dedi.

51 Haber olarak yeni görevinde sayın Prof. Dr. Fatih Yücel’e başarılar diliyoruz.

Prof. Dr. Fatih Yücel kimdir?

1973 yılında Niğde ilinin Bor ilçesinde doğdu. Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nden 1997 yılında mezun olan Yücel, 2001 yılında yüksek lisans derecesini Niğde Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisat Bölümünden ve doktora derecesini 2006 yılında Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisat Bölümünden aldı. 2001-2006 yılları arasında Çukurova Üniversitesi İktisat BölümündeAraştırma Görevlisi, 2007-2010 yılları arasında Niğde Üniversitesi İktisat Bölümünde Yrd. Doç. Dr. olarak görev yaptı.2010 yılında Üniversitelerarası Kurul tarafından Doçent unvanı almaya hak kazandı. 2010-2016 yılları arsında Niğde Üniversitesinde Doçent olarak çalıştı. 2016 yılında Profesör olarak atandığı Niğde Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü İktisadi Gelişme ve Uluslararası İktisat Anabilim Dalında çalışmaktadır.

Halen Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesiİktisat Bölüm Başkanlığı,İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetim KuruluÜyeliği ve Üniversite Senato Üyeliği görevlerini sürdürmektedir. Prof. Dr. Fatih Yücel, evli ve üç çocuk babasıdır.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.