DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 24°C
Az Bulutlu
Niğde
24°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 18°C

Cevahir Uzkurt’a muhteşem karşılama 

Cevahir Uzkurt’a muhteşem karşılama 
20.03.2023
478
A+
A-

14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. dönem milletvekilliği seçimleri için AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Niğdeli Akademisyen, Bürokrat, Bilim İnsanı eski KOSGEB ve YÖK Başkan Vekili hemşerimiz Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, partinin Niğde İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Prof. Dr. Cevahir Uzkurt’u kalabalık bir grup sevgi gösterisiyle karşıladı.

AK Parti Niğde Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt AK Parti il ve İlçe Teşkilatlarına yaptığı ziyaretler devam ediyor. Niğdeli vatandaşlar tarafından tam not alan mütevazi, ilkeli, vizyoner bir aday adayı olan Cevahir Uzkurt her kesimden ilgi görmeye devam ediyor.

Ak Parti İl Başkanlığı ziyaretinde konuşan aday adayı Uzturk; “Üzerimize aldığımız sorumluluğun ne kadar ulvi ve zor bir görev olduğunun farkındayız. İnşallah hep beraber ortak akıl ve dayanışma ruhuyla hareket edeceğiz. Allah’ın izni, siz yol arkadaşlarımın, hemşerilerimin azim, gayret ve çalışmalarıyla başaracağız” dedi.

Bürokrasiden kazanmış olduğu bilgi ve birikimini hem Niğde, hem de ülkemiz için kullanacağını belirten Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, mütevazi ilkeli bir vizyon anlayışıyla siyaset yapmak istediğini ifade etti.

Cevahir UZKURT

1973Niğde doğumludur. Sırasıyla; 1995 yılında Marmara Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümünde lisans, 1997 yılında İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Sosyal Siyaset Ana Bilim Dalından yüksek lisans, 2002 yılında Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Üretim Yönetimi ve Pazarlama Ana Bilim Dalında doktora derecesi almıştır.

Bürokrasi görevleri olarak,Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı-Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü, aynı bakanlıkta Müsteşar Yardımcılığı, KOSGEB Başkanlığı, Kredi Garanti Fonu (KGF) Başkan yardımcılığı, TÜBİTAK Bilim Kurulu Üyeliği, Türk Patent Enstitüsü Danışma Kurulu üyeliği, Enerji Verimliliği Koordinasyon Kurulu üyeliği, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektör Yardımcılığı, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkan Vekilliği, Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi Mütevelli Heyet Üyesi görevlerini yürütmüştür.

Akademisyen olarak, sırasıyla Kırıkkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İşletme Fakültelerinde Yardımcı Doçent, Doçent ve Profesör olarak görev yapmıştır. Amerika’da Alliant International University, School of Management’da Misafir Öğretim üyesi olarak görev yapmış, ulusal Ar-Ge ve yenilik (inovasyon) sistemleri, yenilik yönetimi, yenilikçi organizasyon kültürü, pazarlama ve yenilik ilişkisi üzerine proje çalışmalarını yürütmüştür.

Uzmanlık alanları içerisinde ise Türkiye’nin Ar-Ge ve yenilikçi yapısı, Türkiye’nin sanayi ve teknoloji yapılanması/mevzuat yapısı ve devlet teşvik sistemleri, Yenilik ekonomisi, Yükseköğretim sisteminin yapılanması, yenilikçi girişimcilik, inovasyon ve fikri mülkiyet hakları, Teknoparklar, Ar-Ge merkezleri, kuluçka merkezleri, etki analizleri, pazarlama stratejileri, tüketici davranışları ve pazarlama araştırma konuları bulunmakta olup bu alanlara ilişkin ulusal ve uluslararası akademik platformlarda yayınlanmış çok sayıda kitap, kitap bölümü ve akademik makaleleri bulunmaktadır. Evli ve 3 kız babasıdır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.