DOLAR 32,3370
EURO 35,2041
ALTIN 2.247,26
BIST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 12°C
Az Bulutlu
Niğde
12°C
Az Bulutlu
Sal 14°C
Çar 6°C
Per 5°C
Cum 6°C

Cevahir Uzkurt her yerde sevgi seli ile karşılanıyor

Cevahir Uzkurt her yerde sevgi seli ile karşılanıyor
21.03.2023
218
A+
A-

28. dönem milletvekilliği seçimleri için AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Niğdeli Akademisyen, Bürokrat, Bilim İnsanı eski KOSGEB ve YÖK Başkan Vekili hemşerimiz Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Çamardı İlçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Niğde’nin yetiştirmiş olduğu değerli bürokratların başında gelen Niğde sevdalısı çiçeği burnunda milletvekili aday adayı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt’u Çamardı baba ocağında hemşerileri bağrına bastı.
Ak Parti Niğde İl Başkanlığı ziyaretinin ardından doğup büyüdüğü Çamardı’yı ziyaret eden Uzkurt, burada Çamardı Belediyesi ve Çamardı İlçe Başkanlığını ziyaret etti.
Çamardı Belediye Başkanı Yavuz Soylu ve Meclis üyeleriyle bir araya gelerek hasret gideren Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, daha sonra Ak Parti Çamardı İlçe Başkanlığını ziyaret ederek İlçe Başkanı Yasin Kurudere, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Kaplan ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Recep Kurudere’yle buluştu.

Çamardılı vatandaşlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan aday adayı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt baba ocağında hemşeriyle bir araya geldi. Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Uzkurt, Çamardı’nın öz evladı olarak çalışmalarımı özveriyle yürüteceğime emin olabilirsiniz.” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.