DOLAR 32,3319
EURO 35,1902
ALTIN 2.245,94
BIST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 14°C
Az Bulutlu
Niğde
14°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 5°C
Cum 6°C
Cts 9°C

Yasemin Çopur Taş, AK Parti milletvekilli aday adayı

Yasemin Çopur Taş, AK Parti milletvekilli aday adayı
24.03.2023
1.226
A+
A-

Niğdeli İş Kadını ve Gazeteci Yasemin Çopur Taş, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde 28’inci Dönem AK Parti Ankara 2. Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Yasemin Çopur Taş, AK Parti Ankara 2. Milletvekili aday adayı başvurusunu yaptı. Yasemin Çopur Taş, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde AK Parti’den milletvekili aday adayı olup, tüm enerjisini milletimiz için harcamaya hazır olduğunu ifade etti.

Yasemin Çopur Taş açıklamasında; “AK Parti Ankara 2.Bölge Milletvekili Aday  Adayım, Niğde – Bor Çarşı Esnaflarından Kasap Şakir Çopur’ un Kızıyım. Iktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Mezunuyum .

Uzun Yıllardır İşim Gereği Ankara’da ikamet ediyoruım. Dondurulmuş Sebze ve Meyve Alanında bir çok Firmanın Genel Müdürü görevinde bulundum. Şuan Aktif Olarak Özel bir şirketin Genel Müdürü olarak çalışmamın yanı sıra , Aile Şirketimiz Olan Bölge Medya Gazetesi’nin Yazı İşleri Müdürü Olarak ta görev alıyorum. Zamanımızın çoğunu Eşim ile birlikte Sosyal Sorumluluk projelerine ayırıyoruz.Pinyanişi Aşireti geliniyim , Güneydoğu Anadolu Bölgesinde brokrasi ve halkın tamamında yengeleri olarak sevilen ve kalabalık bir kitle oluşturabilecek desteğe sahibim.Kültür elçisi olarak ta görev alıyorum batıdan , doğuya dönemsel ,Milletvekillerimiz , Belediye başkanlarımız ve Muhtarlarımızla organize olarak Doğu nun kadim şehirlerini , insanlarını , kültürlerini , misafirperverliklerini görmeleri için organize bir şekilde çalışıyoruz.Nerede doğmuş olduğumuzun bir önemi yok ,hepimiz bu toprakların insanı ve bu vatanın evlatlarıyız.

Siyasete nasıl adım attınız derseniz; 1950 li yıllarda  Dedem Cemal Çopur’un Niğde / Bor’da Demokrat  Partinin kurucu üyesi olması ile başlayan , Rahmetli Adnan Menderes Zamanın da Ocak Başkanlığı yapan , Babam Rahmetli Şakir ÇOPUR dan almış olduğum siyasi kültürle , köklü bir siyasi geçmişi olan bir aileden geliyorum.Teşbihte hata olmasın Genlerimizde bu ruhu hep taşıdık.Nesillerdir bu uğurda  ailece sergilediğimiz duruşumuzu , ve mücademizi halkımız çok iyi bilir.

Reisimiz , Dünya Lideri , Dava Adamı Sayın Cumhurbaşkanımızın davasında yan yana omuza  omuza vatan ve millet aşkı ile görev yapma arzusu bu mukaddes davaya baş koydum.Türkiye Yüzyılında Bilgi birikimim ve  hedeflediğim projelerimle Ankara’dan Aday Adayı Olsam da Memleketim Niğde ve Bor  için her zaman Bölge vekillerimiz ,Belediye Başkanlarımız ,STK lar Ve Sanayici İş İnsanları  ile her zaman dirsek temasında olmaya hazırım.Çok Şükür Niğde ve Bor Yatırımcılar için artık hak ettiği yeri , cazibe merkezi olmayı başardı.Bor O.S.B de kurulan TUKAŞ A.Ş / Niğde  O.S.B de kurulmakta Olan ve yakında istihdam için büyük katkı sağlayacak olan YAYLA BAKLİYAT A.Ş memleketimizin özlenen istihdam sorununa bir nebze olsun katkı sağlayacaktır.

Tüm seçim dönemlerinde aktif olarak partimiz adına görev aldım. Eşim 14 yıldır  Ak Parti Halkla İlişkiler biriminde  Güneydoğu Anadolu Bölgesinden sorumlu  olarak  görev almaktadır.Güneydoğuda Ak Durşunu cesurca sergileyen Sevgili eşimin destekleri ,Sivil toplum kuruluşları ve brokrasinin içinden gelen destek beni davamda daha çok cesaretlendirdi. Anadolu yayıncılar derneği ile Cumhurbaşkanlığı ve iletişim daire başkanlığının tüm basın davetlerinde yer almaktayız.Yaradılmışı severim , Yaradan dan ötürü.İnsan,Hayvan ve Doğaya sonzuz sevgi ve saygı beslerim.

Hayat Felsefem ve Yaşam Gailem ;Öldükten Sonra

Allah Razı olsun dedirttire bilmek , birilerinin hayatına dokuna bilmek , iyi bir iz bırakıp bu dünyadan ayrılmak.Kötü olmak çok kolaydır , Önemli olan her koşulda iyi olmak ve kalabilmektir.Kirlenmeden ,kirletmeden , Adil ve liyakatli olabilmektir. parasını verip almadığımız hiç bir koltuk bizim değildir,emannettir.emanete hıyanet eden de bizden  değildir. Adanmışlık ruhu ve hizmet Aşkı ile  Cumhurbaşkanımızın dava Arkadaşı olmak Şerefine Nail olabilirsek ne mutlu bize..

Rabbim Yar ve Yardımcımız olsun.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.