DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde °C
Niğde
°C
°C
°C
°C
°C

Bucakçayır Spor Kompleksinde Sona Gelindi

Bucakçayır Spor Kompleksinde Sona Gelindi
11.04.2023
199
A+
A-


Niğde Belediyesi Tarafından Bucakçayır Mevkiine yapılan spor kompleksinde çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, futbolla ilgili tesislerde son viraja gelindi. Niğde Belediyesi tarafından inşası tamamlanmak üzere olan iki adet saha ve tribün en kısa zamanda sporcuların hizmetine açılacak.
Yapılan çalışmalarla ilgili bir basın açıklaması yapan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Şu an iki tane sahamız bitmek üzere. Bir tanesi doğal çim bir tanesi sentetik çim saha olmak üzere, birinde 500 kişilik betonarme tribün bir tanesinde de 750 kişilik çelik tribün var. Burası inşallah Niğde’nin spor alanında altyapısını oluşturacak. Şu an iki tane sahamızın inşaatı devam ediyor ve en geç 45 gün içinde hizmete açılacak. “İfadelerini kullandı.
TÜM SPOR DALLARINDA TESİSLEŞMEK İSTİYORUZ.
Bu bölgeye sadece futbolla ilgili değil tüm spor alanlarında tesisler kazandıracaklarını söyleyen Başkan Özdemir; “Hemen yan tarafta ki eski arıtmamızın olduğu yerde, tenis, basketbol, voleybol sahaları yapacağız. Buraya uluslararası turnuvaların oynayacağı tenis kortları yapacağız. Basketbol sahaları ve kay kay alanları yapacağız. Sadece futbolda değil tüm spor dallarında tesisleşmek istiyoruz. “ dedi.
FUTBOL SAHALARI 45 GÜN İÇİNDE AÇILACAK
Yapılan iki sahanın 45 gün içinde açılacağının müjdesini veren Başkan Özdemir; “Bucakçayır mevkiimize iki tane saha yaptık. Yapılan çalışmalara baktığımızda çelik tribün bitmiş durumda, betonarme tribünün halihazırda yüzde sekseni tamamlandı, suni çim saha ise tamamlandı, doğal çim sahanının ise yüzde kırkı bitmiş durumda. Tesisi çeviren koruma duvarımızı tamamladık, giriş takının ise yüzde ellisi bitmiş durumda. İnşallah 45 gün içinde bu tesisimizin açılışını gerçekleştireceğiz. Şehrimizi sporun her türlüsünün yapıldığı bir sporcular şehrine dönüştürmeye kararlıyız. Bu konuda çalışmalarımız hiç durmadan devam edecek.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.