DOLAR 32,3697
EURO 34,9815
ALTIN 2.326,16
BIST 9.090,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 23°C
Açık
Niğde
23°C
Açık
Cts 24°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 23°C

Başkan Özdemir’den Ramazan Bayramı mesajı

Başkan Özdemir’den Ramazan Bayramı mesajı
21.04.2023
130
A+
A-

BAŞKAN ÖZDEMİR’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

“On bir ayın sultanı mübarek Ramazan’ı geride bırakarak Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluk ve heyecanı içindeyiz” diyen, Başkan Özdemir, yayımladığı mesajında;

“Rahmet, mağfiret ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif’i geride bırakırken sevgi, saygı ve yeni umutların güç bulacağı yeni bir bayramı daha idrak etmenin sevinç ve heyecanını yaşıyoruz.

Ramazan ayı boyunca, birlik ve beraberlik içerisinde yardımlaşma ve paylaşma duygularının en güzelini yaşadık. İftar yemeklerinde paylaştığımız lokmalar bizi birbirimize daha da yaklaştırırken, geleceğe yönelik umutlarımızı artırıp, birbirimize güvenmenin de teminatı oldu.

Yaşadığımız depremden dolayı gönüllerimiz buruk, yüreklerimiz üzgün olsa da yaralarımızı hep birlikte sarmak için milletçe elimizden geleni yaptık. Allah bir daha ülkemize böyle bir acıyı yaşatmasın.

Hepimizin bildiği üzere, bayramlar bizleri bir araya getiren, toplumsal bağlarımızı güçlendiren; sevgi, saygı, yardımlaşma ve hoşgörü gibi güzel hasletlerimizi pekiştiren, dargınlıkları sona erdiren ve barışa ve muhabbete vesile olan kutlu günlerdir.

Bayramda, başta anne ve babalarımız, eşimiz, çocuklarımız, akrabalarımız olmak üzere çevremizde ki insanları unutmayalım ve çevremizde bulunan yoksul ve kimsesizlere kucak açalım. Büyüklerimizin hal ve hatırını soralım küçüklerimize sevgi ve şefkat gösterelim.

Bu bayramın sevinç ve mutluluklarımızı arttırmasını ve dostluklarımızın tazelenmesine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramının başta bütün insanlığa, İslam âlemine, ülkemize ve Niğde’mize hayırlar getirmesiniz temenni ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum. “İfadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.